19 / 04 / 2024

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...



Şehirde devam eden kentsel dönüşüm projelerini yerinde gören Turan,  TOKİ  tarafından inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte Akyazı Spor Kompleksi'ne giden Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını oynayacağı ve yapımı hızla devam 41 bin 500 kişilik stadyumda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 


Stadyum inşaatında çalışmaların planladığı gibi hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Turan, "Burada tüm kurum ve kuruluşlarımız, üzerine düşen görevi yapıyor. İnşallah Trabzonspor'umuza layık olduğu stadyumu kazandıracağız. Tabi burada çok büyük bir kompleks ve inşaat yapılıyor. El birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda bir sorun gözükmüyor. Burada yapılacak stat Türkiye'nin ender statlarından biri olacak" ifadelerini kullandı.


TOKİ


Geri Dön