26 / 04 / 2024

Akyazı Spor Kompleksi son durum

Akyazı Spor Kompleksi son durum

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, örnek bir mühendislik çalışmasıyla Trabzon’da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi’nin Süper Lig’de sezon bitmeden tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı Projesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen Türkiye'deki ilk stat özelliğine sahip Akyazı Stadı Projesi'nde kaba inşaatın büyük bölümü tamamlanırken, çatının yapımı için çalışmalara başlandı.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Arhavi Sahil Projesi Spor Kompleksi çalışmaları tam gaz!

İlçede sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Adana Tufanbeyli'ye yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli'de yapılacak olan Spor kompleksi için Abdulkadir Ataşbak'tan bilgi aldı.

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Şanlıurfa Akçakale'ye yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi'nin projesi hazır!

Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz.

Akyazı Spor Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı.

İzmir Gültepe'ye yeni spor kompleksi!

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Sema Pekdaş, Gültepe'ye yapmayı planladıkları spor kompleksi hakkında bilgi verdi.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

Akyazı Spor Kompleksi son durum Haberi

Akyazı Spor Kompleksi son durum

Trabzon stadına kavuşuyor

- TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi



TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı'nda çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi.


Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin seyirci kapasiteli stadın gelecek ay içerisinde tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İklim şartlarının olumlu geçmesi halinde stadın bu ay sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor.


TOKİ'den edinilen bilgiye göre, stat çatısının tamamlanmasına çalışılırken şeffaf, kendini temizleme özelliğine sahip membranın yüzde 75'lik kısmı çatı bloğuna serildi. Stadyum içerisinde bulunacak skorbordlar yerleştirildi.


Stadyum koltuklarının büyük bölümü de tribünlere monte edildi....