29 / 03 / 2024

Akyazı Stadı ne zaman tamamlanacak

Akyazı Stadı ne zaman tamamlanacak

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

Muharrem Usta Akyazı Stadı için Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Akyazı Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nı inceledi!

Turan: "Burası Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis "Hedefimiz, 2. yarıya stadı yetiştirmek" TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı Trabzon'a vizyon kazandıracak!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün ile birlikte Akyazı Stadında incelemelerde bulundu.

Akyazı Stadı Ağustos ayında teslim edilecek!

Akyazı Stadı inşaatıyla ilgili koordinasyon toplantısında konuşan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, stadın teslimi için ağustos ayını hedeflediklerini söyledi...

Akyazı Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Akyazı Projesi’nden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu’nun yaptığı açıklama yüreklere su serpti. Ağaoğlu, “Stat zeminindeki kaymalar, zemin oturana kadar normal. Biz stadımızı dolgu alanı üzerine değil fore kazıklar üzerine oturtuyoruz" dedi

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

Akyazı Stadı ne zaman tamamlanacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

Akyazı Spor Kompleksi'nin 400 dönümlük alanda inşa edildiğini, yaklaşık 180 dönüm yeşil alan bulunduğunu vurgulayan M. Ergün Turan, “Trabzonspor’umuza dolayısıyla ülkemize güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak. Bugün bütün imalatçı ekip ve paydaşlarımızla değerlendirme yaptık. Çatı ve çelik montajını bir hafta içerisinde tamamen bitireceğimiz stadyumda skorboardın montajını tamamladık.” dedi.

18 bin seyirci koltuğu tamamlandı

Modern yapısı ile imalatına devam edilen Akyazı Spor Kompleksinin seyirci koltuklarının 18 bininin montajını tamamladıklarını söyleyen M. Ergün Turan, “Stadyum zeminine sereceğimiz hibrit çim için ise drenaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kompleksin çevresindeki bağlantı yollarını ve...