18 / 04 / 2024

Erhan Boysanoğlu: Kartal konut yatırımında avantajlı bir bölge!

Erhan Boysanoğlu: Kartal konut yatırımında avantajlı bir bölge!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Anadolu Yakası'nın en gözde merkezlerinden biri olan Kartal'ın aynı zamanda sunduğu birçok avantajla İstanbul'un yaşam açısından gelişime açık, yeni yükselen trendi konumunda olduğunu vurguladı.



Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Anadolu Yakası'nın en gözde merkezlerinden biri olan Kartal'ın aynı zamanda sunduğu birçok avantajla İstanbul'un yaşam açısından gelişime açık, yeni yükselen trendi konumunda olduğunu vurguladı. Kartal'ın, öncelikle ulaşım acısından çok avantajlı konumda olduğuna dikkat çeken Boysanoğlu, "Kartal, Anadolu Yakası'nın tüm ulaşım arterlerinin; TEM, E-5, Sahilyolu, Minibüs Yolu, Metro ve deniz ulaşımının tam üzerinde yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç kilometrelik uzaklığıyla birlikte, yapımı süren İzmit Körfez Geçişi ile de yakın gelecekte büyük bir avantaj sağlayacak. Metropolün kalbine de, is bölgesi Kurtköy-Gebze-İzmit hattına da kolay ve hızlı ulaşım sağlıyor" dedi.

 

Kartal doğru tercih 

Kartal'ın bölgesinde ve yakın çevresinde çok önemli sağlık ve eğitim kurumlarınında yer aldığına dikkat çeken Boysanoğlu, "Kartal, iş ve eğitim bölgelerine kolay ulaşım sağlayan yükselen bir yaşam merkezi konumunda. Kartal, köklü sosyo-kültürel yapısıyla çok uzun süredir bilinen ve tercih edilen bir yaşam merkezi. Bununla birlikte, hem sanayi hem de konut açısından sağladığı önemli kentsel dönüşüm olanakları ile gelişim açısından da çok avantajlı bir bölge" diye konuştu. 


Posta Ek


Geri Dön