19 / 04 / 2024

Ertan Şahin kimdir?

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..



Ertan Şahin kimdir?

1967 yılında Kozlu”da doğan Ertan Şahin, ilk ve orta öğrenimini Kozlu”da, Lise öğrenimini Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamlandı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuş inşaat Mühendisidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


Kozlu Belediyesi”nde 24 yıllık belediyecilik hayatı olan Ertan Şahin, Kozlu İlçesinin bu güne kadar yapılan ve son dönemde belirli bir seviyeye gelen alt yapısı ve sosyal donanmlarının yeni ilçe olması dolayısıyla henüz gereken ve hak ettiği seviyeye gelmediğini düşünmektedir.


Ertan Şahin mesleki kariyerinde; Belediyecilik Mevzuatı, Kentsel Uygulamalar, Çöp Arıtma ve İmha Tesislerinin İşleyişi, Kamulaştırma gibi pek çok teknik konuda bilgi ve sertifikalara sahiptir.


Ertan Şahin”in sahip olduğu vizyondan yola çıkarak, bugün artık, çağdaş araç ve düşüncelerle donatılmış kaliteli hizmetleri sunma zamanının geldiğine inanmaktadır.


Bunun için halkın iktidarının belediyeciliğe yansıtmak adına her zaman halkla birlikte ve halkın içinde olarak, istişare ederek halkın isteklerinin yerine getirmek adına belediye başkanlığına değil, halkın hizmetkarı olmaya aday olmuştur.





Geri Dön