19 / 04 / 2024

Gazi Şahin kimdir?

Gazi Şahin kimdir?

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kimdir? Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ne zamandan beri başkan olarak görev alıyor? Gazi Şahin bugüne kadar neler yaptı? İşte yanıtı...



Gazi Şahin kimdir?

Gazi Şahin, 1962 yılı  Ankara  ilinin Elmadağ ilçesi doğumlu. Gazi Şahin bugün, Ankara Elmadağ Belediye Başkanı olarak görev alıyor.


İlk ve ortaöğrenimini Mamak’ta, yükseköğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü ve Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. 


10 yıl Adalet Bakanlığı’nda görev yaptı. Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçildikten sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde İdari Müşavirlik görevinde bulundu. 


İki dönem (10 yıl) Mamak Belediye Başkanlığı yaptı ve ardından da Elmadağ Belediye Başkanlığı’na seçildi ve şu anda görevini sürdürmektedir. 


Gazi Şahin, evli olup; İngilizce ve Arapça biliyor


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in mesajı:

Göreve geldiğimiz andan bu yana, daha verimli çalışmalar yapmak için Belediyemizin  vizyonunu ve misyonunu belirledik. Yerel kalkınma ve yerinde yönetim anlayışı ile belediyemizin imkanları dahilinde, kaliteli hizmet sunmak amacıyla, çalışanlarımızın eğitimine, motivasyonuna ve vatandaşlarımızın memnuniyetine öncelik verdik.


Meclis Üyelerimiz, birim müdürlerim ve tüm çalışanlarımla, muhtarlarımızla ve diğer sivil inisiyatif teşkilatlarıyla uyumlu, ahenkli bir çalışma ortamı oluşturduk. Elmadağ halkımızın artan ve çözülmesi gereken öncelikli problemlerin ancak ekip çalışması ile çözülebileceğine olan inancımız gereği araştırma, geliştirme ve kurumsallaşma faaliyetlerine, gerekli eğitim faaliyetlerine önem verdik.


Hizmetlerin yerine getirilmesinde öncelik sırası mali imkanlarımız ve hizmetin önceliğini dikkate alarak belirledik. Ancak bunları belirlerken de halkımızın isteklerini, devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde geri çevirmemeye çalıştık. 

İlçemizi modern ve tanınan bir konuma yükseltmek için yeni projeler, yeni atılımlar gerçekleştiriyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyemiz ve diğer ilgili kurumlar ile ortaklaşa yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda; Alt yapı, İçme Suyu Barajı, Doğalgaz, Arıtma Tesisleri, Huzurevi, İtfaiye Merkezi, Alt ve Üst Geçitler ve diğer çalışmaların çoğunluğunu bitirmiş durumdayız.


....


Elmadağ Kent Meydanı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!



Geri Dön