18 / 04 / 2024

Gazi Şahin elmadağ

Gazi Şahin elmadağ

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yeniden seçilmesi halinde uygulayacağı projeleri DUNYA'ya anlattı. Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde 630 hektarlık alan bulunduğunu belirten Şahin, 591 parsel üretildiğini dile getirdi.

Gazi Şahin kimdir?

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kimdir? Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ne zamandan beri başkan olarak görev alıyor? Gazi Şahin bugüne kadar neler yaptı? İşte yanıtı...

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Elmadağ'da 2 bin 885 konutluk dönüşüm başlıyor!

Sanayide büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Elmadağ Belediye Başkanı Şahin, kentsel dönüşüme start verdiklerini de müjdeledi.Elmadağ'da 2 bin 885 konut, 400 dükkan ve çeşitli sosyal donatılarıyla birlikte 400 milyon TL'lik proje hayata geçiyor

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Osman Gazi Köprüsü bölgede arsa ve konut fiyatlarını yükseltti!

Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de köprünün trafik yoğunluğunu azaltacağını söyledi.

Ankara Elmadağ'da Z-kütüphane açılışı yapıldı!

Elmadağ'daki Kurtuluş İlkokulu tarafından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Z-kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphane açılışına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

Ankara Elmadağ'da yüzme havuzu kompleksi yapılacak!

Elmadağ Belediyesi yanında bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi'nin yerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde yüzme havuzu kompleksi yapılması kararlaştırıldı.

Elmadağ Belediye Başkanı yatırımcılara teşekkür etti!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, bir ülkenin ürettiği kadar var olduğunu belirtirken, ilçenin kalkınmasına destek olan sanayicileri ziyaret edip, teşekkür etti.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Elmadağ'da yapımına başlanan 75 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Belediye Başkam Gazi Şahin, betonarme ve karkas kısmı tamamlanmak üzere olan hastanenin yapım işlerinin hızla devam ettiğini söyledi.

Elmadağ'a yeni devlet hastanesi yapılıyor!

Elmadağ'da yeni devlet hastanesi çalışmaları hızla devam ediyor. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; ' Elmadağ değişiyor ve gelişiyor. Yeni yapılacak hastanemiz buna örneklerden biridir ' dedi.

Elmadağ Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Elmadağ'da yeni devlet hastanesi çalışmaları hızla devam ediyor. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; "Elmadağ değişiyor ve gelişiyor. Yeni yapılacak hastanemiz buna örneklerden biridir " dedi

Elmadağ Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Elmadağ'da mevcut devlet hastanesine ek olarak yapılan binaların inşaat çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Gazi Şahin, 75 yatak kapasiteli ek binanın yapımı için TOKİ'nin ihale sürecini tamamladığını hatırlattı

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı yeni imaja kavuşuyor!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarında "Kentsel Tasarım Projesi"nin azami 5 ay içinde hayata geçirebileceklerinin vurgusunu yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bizim her zaman söylediğimiz bir söylemimiz var" dedi...

Gazi Şahin elmadağ Haberi

Gazi Şahin elmadağ

Elmadağ Belediye Başkanı ve AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Gazi Şahin, Hasanoğlan Sanayi Bölgesi için Hasanoğlan Sanayiciye İşadamları Derneği'ne (HASIAD) katkı vereceklerini ve Elmadağ Küçük Sanayi Bölgesi'nde ilk etap 52 dükkanın yer tesliminin yapıldığını söyledi. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yeniden seçilmesi halinde uygulayacağı projeleri DUNYA'ya anlattı. Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde 630 hektarlık alan bulunduğunu belirten Şahin, 591 parsel üretildiğini dile getirdi. 

Söz konusu parsellerin 550 tanesinin sanayi depolama alam olarak düzenlendiğini söyleyen Şahin, buranın OSB alam olarak ilan edilmesi konusunda HASIAD'ın girişimlerde bulunması gerektiğini, bu konuda kendilerine sonuna kadar destek olacaklarını aktardı. Elmadağ'da yapılacak Küçük Sanayi Bölgesi'nde ise birinci etap ihalenin tamamlandığım dile getiren Şahin, 52 dükkanın yer tesliminin yapıldığını, 2. etap çalışmaların ise mimari proje aşamasında olduğunu söyledi....