28 / 03 / 2024

Gazi Şahin ankara

Gazi Şahin ankara

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kimdir? Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ne zamandan beri başkan olarak görev alıyor? Gazi Şahin bugüne kadar neler yaptı? İşte yanıtı...

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Ankara için korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Ankara'daki deprem tehlikesinin sanılandan büyük olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Gazi Orduevi'nin bulunduğu alanın imar planına ilişkin iddialar TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Gazi Orduevi'nin de bulunduğu alanın imar planının değiştirileceği iddiasını meclis gündemine taşıdı..

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut yapım ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine konut inşaatı yapımı işini ihale ediyor.

Ankara Gazi Teknopark imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

Gazi Şahin ankara Haberi

Gazi Şahin ankara

Gazi Şahin kimdir?

Gazi Şahin, 1962 yılı Ankara ilinin Elmadağ ilçesi doğumlu. Gazi Şahin bugün, Ankara Elmadağ Belediye Başkanı olarak görev alıyor.


İlk ve ortaöğrenimini Mamak’ta, yükseköğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü ve Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. 


10 yıl Adalet Bakanlığı’nda görev yaptı. Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçildikten sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde İdari Müşavirlik görevinde bulundu. 


İki dönem (10 yıl) Mamak Belediye Başkanlığı yaptı ve ardından da Elmadağ Belediye Başkanlığı’na seçildi ve şu anda görevini sürdürmektedir. 


Gazi Şahin, evli olup; İngilizce ve Arapça biliyor


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in mesajı:

Göreve geldiğimiz andan bu yana, daha verimli çalışmalar yapmak için Belediyemizin  vizyonunu ve misyonunu belirledik. Yerel kalkınma ve yerinde yönetim anlayışı ile belediyemizin imkanları dahilinde, kaliteli hizmet sunmak amacıyla, çalışanlarımızın eğitimine, motivasyonuna...