20 / 04 / 2024

Gazi Şahin hayatı

Gazi Şahin hayatı

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kimdir? Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ne zamandan beri başkan olarak görev alıyor? Gazi Şahin bugüne kadar neler yaptı? İşte yanıtı...

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda inşaattan düşen işçi yaralandı!

Beyoğlu'nda işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaattaki çukura düşen 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, hayatını kaybetti.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde emlak fiyatları arttı!

İstanbul’un orta yerindeki Gazi Mahallesi bildiğimiz Gazi değil artık. Semt sakinlerinin ağzından ‘huzur’ kelimesi düşmüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Gazi Modeli Projesi sayesinde Gazi Mahallesi normal hayatına döndü.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Osman Gazi Köprüsü bölgede arsa ve konut fiyatlarını yükseltti!

Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de köprünün trafik yoğunluğunu azaltacağını söyledi.

Ankara Elmadağ'da Z-kütüphane açılışı yapıldı!

Elmadağ'daki Kurtuluş İlkokulu tarafından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Z-kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphane açılışına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

Nazmi Şahin: Müteahhitleri denetleyen bir yapı yok!

SON iki yılda 5 bin kişinin iş kazalarında hayatını kaybettiğini söyleyen Yapı Denetim Derneği Başkanı Nazmi Şahin, müteahhitlerin denetlenmediğini öne sürdü..

Nazmi Şahin: Müteahhitler denetlenmiyor!

SON iki yılda 5 bin kişinin iş kazalarında hayatını kaybettiğini söyleyen Yapı Denetim Derneği Başkanı Nazmi Şahin, müteahhitlerin denetlenmediğini öne sürdü..

Elmadağ Belediye Başkanı yatırımcılara teşekkür etti!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, bir ülkenin ürettiği kadar var olduğunu belirtirken, ilçenin kalkınmasına destek olan sanayicileri ziyaret edip, teşekkür etti.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Elmadağ'da yapımına başlanan 75 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Belediye Başkam Gazi Şahin, betonarme ve karkas kısmı tamamlanmak üzere olan hastanenin yapım işlerinin hızla devam ettiğini söyledi.

Gazi Şahin hayatı Haberi

Gazi Şahin hayatı

Gazi Şahin kimdir?

Gazi Şahin, 1962 yılı Ankara ilinin Elmadağ ilçesi doğumlu. Gazi Şahin bugün, Ankara Elmadağ Belediye Başkanı olarak görev alıyor.


İlk ve ortaöğrenimini Mamak’ta, yükseköğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü ve Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. 


10 yıl Adalet Bakanlığı’nda görev yaptı. Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçildikten sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde İdari Müşavirlik görevinde bulundu. 


İki dönem (10 yıl) Mamak Belediye Başkanlığı yaptı ve ardından da Elmadağ Belediye Başkanlığı’na seçildi ve şu anda görevini sürdürmektedir. 


Gazi Şahin, evli olup; İngilizce ve Arapça biliyor


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in mesajı:

Göreve geldiğimiz andan bu yana, daha verimli çalışmalar yapmak için Belediyemizin  vizyonunu ve misyonunu belirledik. Yerel kalkınma ve yerinde yönetim anlayışı ile belediyemizin imkanları dahilinde, kaliteli hizmet sunmak amacıyla, çalışanlarımızın eğitimine, motivasyonuna...