19 / 04 / 2024

Esenyurt City Center'da metrekaresi 2 bin 310 dolara ofis!

Esenyurt City Center'da metrekaresi 2 bin 310 dolara ofis!

Firma: Özyurt Madencilik ve Vizyon İnşaat

Proje: City Center

Özyurt Madencilik ve Vizyon İnşaat'ın Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı olarak inşa ettiği City Center projesinin inşaat çalışmaları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi



City Center'ın inşaat görüntüleri için tıklayın!


Esenyurt'ta belediye ve kamu binaları, alışveriş merkezi ve ofislerin bir arada inşa edildiği  City Center  projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Esenyurt City Center projesinin temeli düzenlenen törenle geçtiğimiz Nisan ayında atılmıştı. 


Esenyurt City Center da metrekaresi 2 bin 310 dolara ofis!

*City Center Esenyurt projesinin havadan görüntüleri için;

http://havadanemlakvideo.com/nerede/ozyurt_insaat__vizyon_insaat/esenyurt_city_center_2014_temmuzda_teslim_edilecek-6347.html 


Yeni kamu hizmet binaları, iş ve yaşam merkezi olarak tasarlanan City Center projesi Özyurt Madencilik ve Vizyon İnşaat'ın Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı ile yapılıyor. Türkiye'de bir ilk olacak City Center'da ofislerin satışları devam ediyor. 


City Center projesi Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, Tüyap Fuar Merkezi'ne 7 dakika, CNR Fuar Merkezi'ne 10 dakika, metrobüse, otobana ve E-5 karayoluna 3 dakika uzaklıkta yükseliyor.


City Center projesinde 40 adet deluxe ofis, 24 adet premium ofis ve 250 adet 1+1 ve 2+1 home ofisler yer alıyor. Home ofislerin büyüklükleri 60 ila 185 metrekare olarak tasarlandı. Home ofisler 23 katlı bloklarda yer alıyor. 17 bin metrekarelik alana kurulan Esenyurt City Center projesinde 70 dükkandan oluşan üç katlı alışveriş merkezi de mevcut durumda. 


Esenyurt City Center'de premium ofislerin alanları 191 metrekareden başlıyor. Premium ofislerin minimum metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolar olarak açıklandı. Alanları 70 metrekare ile 151 metrekare arasında olan deluxe ofislerin metrekare binim fiyatları 2 bin 310 dolar ile 2 bin 887 bin dolar arasında değişiyor. 8 katlı bloklarda bulunan deluxe ofisler natamam şeklinde teslim ediliyor. Projede ofislerin fiyatlarına yüzde 18 KDV oranı ekleniyor. Projede yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle vade yapılıyor. 


City Center'ın teslim tarihi 2014 yılının Temmuz ayı olarak açıklandı. 74 bin metrekarelik park alanı bulunan Citycenter Esenyurt'ta Esenyurt Belediye Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Binası da yer alacak. 


0212 450 25 61

 

http://www.citycenteresenyurt.com

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön