26 / 04 / 2024

Esenyurt konut mağdurlarından resimli eylem!

Esenyurt konut mağdurlarından resimli eylem!

Ellerinde avuçlarında ne varsa veren ancak evlerine kavuşamayan konut mağdurları yetkililere bu kez de çocuklarının yaptıkları resimlerle seslendi.



Ellerinde avuçlarında ne varsa veren ancak evlerine kavuşamayan Esenyurt konut mağdurları yetkililere bu kez de çocuklarının yaptıkları resimlerle seslendi.

Çocuklarının yaptıkları resimlerle yetkililere seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar mağdurlar olarak karşılarında muhatap bulamadıklarını söyledi

İstanbul Esenyurt’taki konut projelerinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan 30 bin vatandaş evlerini yıllardır teslim alamıyor.

2011 yılında yapımına başlanan ve 3 bşn 200 bin vatandaşın etkilendiği Innovia 4 projesi mağduru Özlem Hanelçi'nin düzenlediği organizasyona, Innovia 4, Fi Yapı, Bulut İnşaat ve Makrom mağdurları katıldı.

Hak hukuk adalet aradıklarını söyleyen mağdurlar geçtiğimiz günlerde de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gitmişlerdi. Konut satışında, en çok satış yapılan bölge durumunda olan Esenyurt, konut mağduriyetinde en ön sırada yer alıyor. Mağdurlar yarım kalmış büyük toplu konut projelerinin mağdur ettiği binlerce vatandaşın hakları için komisyon kurulmasını istiyor.

Konut mağdurları TBMM'de!

Innovia 4 mağdurları Saraçhane Parkı'nda toplandı!

Fi Side mağdurlarından yardım çığlığı!


Geri Dön