24 / 04 / 2024

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.



Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı hakkında konuştu.

Daha modern ve çağdaş

Sakarya Gazetesi'nde yer alan habere göre, kararı sevindirici olarak değerlendiren Gazi Çelik, "O mahallelerde yaşayan vatandaşların gayrimenkülleri değerlenecek ve şehre planlı bir alan kazandırılacak. Şehrimizin gelişmesi açısından çok önemli bir adım. Oralara mütahhitler girecek, daha modern, daha çağdaş, deprem yönetmeliğine uygun binalar yapılacak. Darısı öbür mahallelerin başına" açıklamasında bulundu.

Kriz sektörü etkiledi

Eskişehir'deki gayrimenkül piyasası ile ilgili de konuşan Çelik "Gayrimenkül piyasası durgun seyrediyor. Krizi tam anlamıyla atlatamadık. Krizin patlamasıyla kredi faizleri 3'lere gelmişti şuanda 1.75 seviyerinde. Faizler, 1-1.30 seviyelerine düşerse gayrimenkül piyasasında hareketlenme olur. Kredi fazileri yüksek olduğu zaman vatandaşın maaşı yetersiz kaldığı için kredi çıkmıyor" dedi.
 

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!


Geri Dön