26 / 04 / 2024

Eskişehir Karapınar kat artırım kararı

Eskişehir Karapınar kat artırım kararı

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir il, Odunpazarı ilçe, Kanlıpınar mahallesi, 133 ada, 6 parselde kayıtlı bahçeli kargir idare ve fabrika binasını 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3903 ada 1 parselde kayıtlı binada A blok 2. kat 15 nolu bağımsız bölümü 12 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!

Eskişehir Karapınar 2'nci Etap İmar Planı Revizyonları, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilip, Koruma Bölge Kurulu'ndan geçti.

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Eskişehir Karapınar kat artırım kararı Haberi

Eskişehir Karapınar kat artırım kararı

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı hakkında konuştu.

Daha modern ve çağdaş

Sakarya Gazetesi'nde yer alan habere göre, kararı sevindirici olarak değerlendiren Gazi Çelik, "O mahallelerde yaşayan vatandaşların gayrimenkülleri değerlenecek ve şehre planlı bir alan kazandırılacak. Şehrimizin gelişmesi açısından çok önemli bir adım. Oralara mütahhitler girecek, daha modern, daha çağdaş, deprem yönetmeliğine uygun binalar yapılacak. Darısı öbür mahallelerin başına" açıklamasında bulundu.

Kriz sektörü etkiledi

Eskişehir'deki gayrimenkül piyasası ile ilgili de konuşan Çelik "Gayrimenkül piyasası durgun seyrediyor. Krizi tam anlamıyla atlatamadık. Krizin patlamasıyla kredi faizleri 3'lere gelmişti şuanda 1.75 seviyerinde. Faizler, 1-1.30 seviyelerine düşerse gayrimenkül piyasasında hareketlenme olur. Kredi fazileri yüksek olduğu zaman vatandaşın maaşı yetersiz kaldığı için kredi çıkmıyor" dedi.
 

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma...