24 / 04 / 2024

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

 Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.



Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı. Erenköy Mahallesi Yıldırım Caddesi No:46'ya taşınan ofisi ziyaret eden bölge esnafı, belediye yetkililerinden bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alırken, istek ve beklentilerini aktarıyor. Küçük sanayi sitesi ile ilgili bugune kadar en ciddi yaklaşımın Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan geldiğine dikkat çeken bölge esnafı, kentsel dönüşüm ofisinin bu konuda önemli bir rol oynadığını vurguladı. Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleştirilen çalışmaların bölge esnafının ortak bir noktada buluşmasına büyük katkı sağladığını vurgulayan iş yeri sahipleri, "Küçük Sanayi Sitesinin geleceğini hep birlikte belirliyoruz" ifadelerine yer verdi. 


Eskişehir Anadolu



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


 Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan “Kentsel Dönüşüm Ofisi” yeni yerinde esnafın nabzını tutmaya devam ediyor.  Erenköy Mahallesi Yıldırım Caddesi No:46’ya taşınan ofisi ziyaret eden bölge esnafı, belediye yetkililerinden bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alırken, istek ve beklentilerini de yetkililere aktarıyor. Küçük sanayi sitesi ile ilgili bugüne kadar en ciddi yaklaşımın Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’tan geldiğine dikkat çeken bölge esnafı, kentsel dönüşüm ofisinin bu konuda önemli bir rol oynadığını vurguladı. 


Anayurt


Geri Dön