19 / 04 / 2024

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları ihalesi!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları ihalesi!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları ihalesi için başvurular devam ediyor. Dairelerin büyüklükleri 144 metrekareden başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 10 bin TL ödeniyor.



Toplam 115 adet dairenin açık artırma usulü ile satışa sunulacağı Eskişehir Odunpazarı  TOKİ  Konutları ihalesi için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. 


Açık artırma gününde de başvuru yapılabilecek olan TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar satış fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Projede konutların alanları 144 ile 217 metrekare arasında değişiyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru ücreti 10 bin TL olarak belirlendi. Projede satış işlemlerine yönelik tanıtım, reklam, satış ve pazarlama organizasyonu hizmetleri TURYAP tarafından yürütülüyor.


Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatta; kalan tutar 96, 108 veya 120 ay vadelendiriliyor. 


Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları ihalesi 28 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te Divan Express Eskişehir'de gerçekleşecek. 


TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler!

1-) Fotoğraflı nüfus cüzdanı,

2-) Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,

3-) Yetkili Banka Şubelerine nakit olarak; herbir taşınmaz için 10.000.- (Onbin) TL katılım teminatı ödeniyor. 

4-) Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,

5-) Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri.

Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklar. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön