18 / 04 / 2024

Espada İzmir'in temeli atılıyor!

Espada İzmir'in temeli atılıyor!

Balerin bir anne ve ikiz kızlarını temsil eden biri 42, diğerleri 33 katlı toplam üç gökdelen için kolları sıvayan Kılıçlar Group, Espada İzmir, projesinin temelini önümüzdeki ay atacak.



Kılıçlar Group, Bornova'da 400 milyon liralık konut yatırımına imza atacak. Balerin bir anne ve ikiz kızlarını temsil eden biri 42, diğerleri 33 katlı toplam üç gökdelen için kolları sıvayan Kılıçlar Group, Espada İzmir, projesinin temelini önümüzdeki ay atacak, İtalyan tarzındaki projede, dört katı AVM, iki katı ofis olmak üzere toplam bin 100 daire yer alacak. Gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alan ve begonvil bahçelerinin de bulunduğu projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. Kılıçlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kılıç, "40 yıldır ülke ve  İzmir  ekonomisine sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bornova'nın Altındağ semtindeki bu yatırımımız kentimiz daha da güzelleşsin diyedir. Hem doğayı düşünen hem de ekonomik katkıları olan bu proje bize mutluluk veriyor. İzmir-İstanbul Otoyoluna 200 metre uzaklıkta. Halkapınar Metro İstasyonuna yakın, kentin ortasında bir cazibe merkezi oluşturacağız" diye konuştu. 


İlk inşaat projesi


210 bin metrekare inşaat alanında, 30 bin metrekare AVM ve 145 bin metrekare konut alanından oluşacak Espada İzmir, Kılıçlar Group'un inşaat sektördeki ilk yatırımı olma özelliğine de sahip. Gökdelende otururken camları açılabilen teras büyüklüğündeki balkonların yanış ıra konutlarda doğalgazlı yerden ısıtma ve iki imlendirme sistemleri bulunuyor. 



www.espadaizmir.com





Posta Ege







Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Kılıçlar Group Bornova'da 400 milyon liralık konut yatırımına imza atıyor. Biri 42 diğerleri 33 katlı toplam üç gökdelen için kolları sıvayan Kılıçlar Group, Espada İzmir, projesinin temelini önümüzdeki ay atacak. Balkonlu gökdelen daireleri, dört katı AVM, iki katı ofis olmak üzere toplamda bin 100 dairenin yer alacağı proje önceki gün bine yakın davetlinin katılımı ile Swissotel Büyük Efes'te tanıtıldı. Üç ayrı gökdelenin yer alacağı Espada İzmir, doğa ile iç içe bir konseptle ilk olma özelliği taşıyor.


Gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alan ve begonvil bahçelerinin de yer alacağı projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. Kılıçlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kılıç böyle bir yatırımın ve projenin kendilerine heyecan verdiğini belirtti. Kılıç, "40 yıldır ülke ve İzmir ekonomisine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bornova Altındağ semtindeki bu yatırımımız kentimiz daha da güzelleşsin diyedir. Hem doğayı düşünen hem de ekonomik katkıları olan bu proje bize mutluluk veriyor. İzmir-İstanbul Otoyol'una 200 metre uzaklıkta, Halkapınar metro istasyonuna yakın, kentin ortasında bir cazibe merkezi oluşturacağız" diye konuştu.


FARKLI ÖZELLİKLER BARINDIRIYOR


İzmir'de farklı bir gayrimenkul yatırımı olarak göze çarpan Espada İzmir projesi Bornova'da yükselen bir değer olarak 2019 yılında tamamlanacak. 2016 yılı Haziran ayının ortasında temelinin atılacağı proje farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Gökdelende otururken camları açılabilen teras büyüklüğündeki balkonların yanı sıra doğalgazlı yerden ısıtma ve iklimlendirme sistemleri konutlarda yer alıyor. İzmir ve Ege bölgesine has begonvil çiçekleri ile gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alanı , havuzu olan Espada İzmir, 4 kat AVm'si ile ünlü markaları barındırırken aynı zamanda aileler içinde eğlenceli zamanların adresi olacak. İki katı ofislere ayrılan Espada İzmir, Loft dairelerle karma bir projeyi temsil edecek. Bornova Altındağ'da 210 bin metrekare brüt inşaat alanı üzerine 30 bin metrekare AVM alanı ve 145 bin metrekare konut alanından oluşacak Espada İzmir projesi, Kılıçlar Group'un sektördeki ilk yatırımı olma özelliğine sahip.




Yeni Asır







Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Kılıçlar Group Bornova'da 400 milyon liralık konut yatırımına imza atacak. Biri 42 diğerleri 33 katlı toplam üç gökdelen için kolları sıvayan Kılıçlar Group, Espada İzmir, projesinin temelini önümüzdeki ay atacak. Balkonlu gökdelen daireleri, dört katı AVM, iki katı ofis olmak üzere toplamda bin 100 dairenin yer alacağı proje önceki gün bine yakın davetlinin katılımı ile Swissotel Büyük Efes'te tanıtıldı.

Üç ayrı gökdelenin yer alacağı Espada İzmir, doğa ile iç içe bir konseptle ilk olma özelliği taşıyor. Gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alan ve begonvil bahçelerinin de yer alacağı projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. Kılıçlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kılıç böyle bir yatırımın ve projenin kendilerine heyecan verdiğini belirtti. Kılıç, "40 yıldır ülke ve İzmir ekonomisine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bornova Altındağ semtindeki bu yatırımımız kentimiz daha da güzelleşsin diyedir. Hem doğayı düşünen hem de ekonomik katkıları olan bu proje bize mutluluk veriyor. İzmir-İstanbul Otoyol'una 200 metre uzaklıkta, Halkapınar metro istasyonuna yakın, kentin ortasında bir cazibe merkezi oluşturacağız" diye konuştu.


FARKLI ÖZELLİKLER BARINDIRIYOR


İzmir'de farklı bir gayrimenkul yatırımı olarak göze çarpan Espada İzmir projesi Bornova'da yükselen bir değer olarak 2019 yılında tamamlanacak. 2016 yılı Haziran ayının ortasında temelinin atılacağı proje farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Gökdelende otururken camları açılabilen teras büyüklüğündeki balkonların yanı sıra doğalgazlı yerden ısıtma ve iklimlendirme sistemleri konutlarda yer alıyor. İzmir ve Ege bölgesine has begonvil çiçekleri ile gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alanı , havuzu olan Espada İzmir, 4 kat AVm'si ile ünlü markaları barındırırken aynı zamanda aileler içinde eğlenceli zamanların adresi olacak. İki katı ofislere ayrılan Espada İzmir, Loft dairelerle karma bir projeyi temsil edecek. Bornova Altındağ'da 210 bin metrekare brüt inşaat alanına üzerine 30 bin metrekare AVM alanı ve 145 bin metrekare konut alanından oluşacak Espada İzmir projesi Kılıçlar Group'un sektördeki ilk yatırımı olma özelliğine sahip.




IŞIN KARACA SAHNE ALDI


Espada İzmir, projesinin tanıtım gecesi İzmirli ve Egelilerden yoğun ilgi görürken davetliler projeyi incelemenin yanı sıra Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Işın Karaca'nın şarkıları ile eğlendi. Seslendirdiği şarkılar kadar kilo verdikten sonra güzelliğine güzellik katan ünlü sanatçı hayranlarından yine tam not aldı.



Sabah


Geri Dön