26 / 04 / 2024

Euro alalım mı, bozduralım mı? Yatırımcıları korkutan euro hamlesi

Euro alalım mı, bozduralım mı? Yatırımcıları korkutan euro hamlesi

Euro/dolar paritesi 2002 yılındaki seviyesinin altına inerek  20 yılın en düşük seviyesini gördü. Bu durum yatırımcıları korkuturken ''Euro alalım mı, bozduralım mı'' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki Euro kuru ne olacak? Euro düşmeye devam edecek mi?



Euro/dolar paritesi 2002 yılındaki seviyesinin altına düşerken 20 yılın en düşük seviyesini gördü. Euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. Euro yatırımcıları ise ''Euro ne olur? euro yükselir mi? Euro alalım mı, bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak edip araştırıyorlar. 

Peki euro kuru ne olur? Euro/TL kuru bugün ne kadar? Euro alalım mı bozduralım mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön