25 / 04 / 2024

Euro gümbür gümbür geliyor! 1 Euro'nuz bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçmeyin! İşte Euro'da son durum 12 Eylül 2022!

Euro gümbür gümbür geliyor! 1 Euro'nuz bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçmeyin! İşte Euro'da son durum 12 Eylül 2022!

Euro yatırımcıları Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Euro yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Avrupa Merkez Bankası perşembe günü saat 15:15'te merakla beklenen faiz kararını açıklamasından kısa bir süre sonra Euro yükselmeye başladı. Söz konusu karardan sonra açıklama yapan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, enflasyonda yakın bir zamanda  artış beklediklerini bu sebebple önden faiz artışlarının devam edeceğini söyledi. Söz konusu bu kritik değerlendirme euronun seyrinin yukarı olacağının sinyallerini de verdi. 

Euro gümbür gümbür geliyor! 1 Euro nuz bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçmeyin! İşte Euro da son durum 12 Eylül 2022!

Enflasyon oranlarını düşürme konusunda kararlı olan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, faiz artışlarının arkasının geleceğini dile getirdi. Yapılan bu konuşmalar ve gelişmeler euro kurunda da artışı sağladı.

Peki Euro ne kadar oldu? Euro yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön