29 / 03 / 2024

Euro için tarih verildi! O güne dikkat! Euro ne olacak? Son dakika gelişmeleri...

Euro için tarih verildi! O güne dikkat! Euro ne olacak? Son dakika gelişmeleri...

Euro kuru yeni haftaya değer akybederek başladı. Milyonlarca kişieuro kurunu yakından takip etmeye devam ediyor. Herkes euro için o güne odaklandı. Euro ne olacak? Euro düşecek mi, yükselecek mi? Euro kurunda son dakika haberi 28 Haziran 2022...



PİYASALARDA NELER OLDU SON DAKİKA?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) piyasaların yönünü değiştirecek ticari krediler için yeni bir adım attı. Döviz varlığı 15 milyon liraya kadar olan şirketlerin kredi kullanmaları halinde döviz varlıklarını 15 milyon liranın üzerine çıkarmamaları şart koşuldu.

BDDK açıklamalarından sonra Türk Lirası hızlı bir şekilde değerlenirken dolar ve euro kurunda düşüş yaşandı. Faiz konusundaki tutum oldukça net olduğu için ekonomi yönetimi, Merkez Bankası ve BDDK üçgeninde düzenlemeler ana politika dışında ve sistemi zorlayacak şekilde yapılmaya devam ediliyor. Buradaki temel amaç da “gereksiz” görülen veya spekülatif amaçlı yapılan döviz talebini azaltmak.

Euroda kritik gün belli oldu! O tarihte bakın euro ne olacak? Euro/TL de son dakika haberi 28 Haziran 2022

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin hafta içi yaptığı açıklamalarda “enflasyonda mücadele önceliği ve döviz kurunun enflasyon üzerindeki baskısının azalacağı” yapılan değerlendirmeler çerçevesinde enflasyon üzerinde olumsuz etki yaratacak her türlü unsurun idari kararlar ile kontrol altına alınmasına yönelik çalışmalara devam edilmesi bekleniyor.

Euroda kritik gün belli oldu! O tarihte bakın euro ne olacak? Euro/TL'de son dakika haberi 28 Haziran 2022

Piyasalarda son dakika! Euro/TL ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru 27 Haziran 2022

Piyasalarda kritik gelişme! Dolardan sonra ikinci bir darbe de eurodan geldi! Elinde euro olanlar hemen baksın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön