26 / 04 / 2024

Euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı?

Euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşının tekrar başlaması ve Merkez Bankası'nın kararı euro kuru üzerinde etkili oldu. Peki euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı? İşte ayrıntılar...



EURO KURUNDA SON HAFTA NASIL GEÇTİ?

Euro kuru bu hafta geçen haftaya göre düşüşle başladı. Haftanın ilk işlem gününde euro kuru 16,01 lira seviyesinde güne başladı. Salı gün güne alış fiyatı 15,90 TL, satış fiyatı ise 15,96 TL seviyesinde başladı. Çarşamba günü ise  euro kuru açılışta alış fiyatı 15,77 lira satış fiyatı ise 15,82 lira seviyesinde işlem gördü.

 Euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı?

Perşembe günü ise Merkez Bankası kararı öncesinde yükselişe geçen euro/TL alış fiyatı 15,92 lira, satış fiyatı ise 15,96 lira seviyesinde işlem görürken Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra alış fiyatı saat 17:37 itibariyle  15,71 TL, satış fiyatı ise 15,81 lira seviyesinde işlem gördü.  Haftanın son işlem günü euro kuru alış fiyatı 15,77 lira, satış fiyatı ise 15,88 lira seviyesinde başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön