23 / 04 / 2024

Euro roket gibi fırladı! Ünlü ekonomistten son dakika Euro açıklaması! 1 Euro'su olanlar bile dikkat!

Euro roket gibi fırladı! Ünlü ekonomistten son dakika Euro açıklaması! 1 Euro'su olanlar bile dikkat!

Dolar ve Euro'daki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Dolar/TL kuru bugün 16,15'in üzerini gördü. Euro/TL'de ise 17,35 sınırı geçildi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut konuyla ilgili olarak, "Kuru tutmak için 'süper bono' da artık bir çözüm olmayacaktır" diye konuştu



Merakla beklenen Kabine Toplantısı'nda Enflasyon Endeksli Bono veya benzeri bir ürün çıkacağı söylemleriyle dün akşam 15.70'lere kadar inen Dolar/TL, bugün yeniden yükseldi. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, 20 Aralık saat 19.40'ta Cumhuriyet tarihinin rekoru olan 18,162 TL seviyesine çıkarn dolar kuru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından sonra 16,270 TL'ye inmişti. Yine resmi olarak açıklanan rakamlara göre, bugün doların 16,15'i aşmasıyla Euro da 17,35'in üstüne çıktı.

Euro roket gibi fırladı! Ünlü ekonomistten son dakika Euro açıklaması! 1 Euro su olanlar bile dikkat!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut dolar ve Euro'nun yükselişi hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön