24 / 04 / 2024

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 



EURO HIZ KESMEDEN YÜSKELİYOR

Euro kurunda yaşanan dalgalı seyirden sonra milyonlarca kişi euro kurundaki son dakika güncel gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki Euro bugün kaç lira oldu?  Euro kuru bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro/TL 3 Ağustos 2022...

 Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Yatırımcılar Euro kurundaki son durumu merak edip araştırmaya başladı. Dün Euro alış fiyatı 18,36 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL olarak kaydedilirken, bu sabah  Euro alış fiyatı 18.20 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL seviyesinde güne başladı.

Bugün gün içinde yükselişe geçen euro kuru değer kazanırken euro alış fiyatı 18,21 TL, euro satış fşyatı ise 18,31 TL seviyesinde günü tamamladı.

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Euro resmen uçtu! Euro kurunda son dakika gelişmesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön