29 / 03 / 2024

Euro'su olanlara kötü haber! Euro'daki son durumu görenler inanamadı! İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru!

Euro'su olanlara kötü haber! Euro'daki son durumu görenler inanamadı! İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru!

Euro'ya yatırım yapanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro düştü mü? Euro'da son durum ne? İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru...



Euro'ya yatırım yapanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz perşembe günü pek çok kişi tarafından merakla beklenen faiz kararını açıklamış ve söz konusu karardan sonra Euro, diğer para birimleri karşısında değer kazanmıştı.

Söz konusu karardan sonra önemli açıklamalar yapan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, enflasyonda yakın bir zaman içinde e artış beklediklerini bu nedenle önden faiz artışlarının bir şekilde süreceğini duyurdu. Söz konusu bu kritik değerlendirme ise euronun seyrinin yukarı yönlü olacağının sinyallerini de kayıtlara geçirdi. 

Euro su olanlara kötü haber! Euro daki son durumu görenler inanamadı! İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru!

Enflasyon oranlarını düşürme konusunda kararlı bir yapıda olan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde yaptığı açıklamada faiz artışlarının devamının geleceğini kaydetti. Yapılan bu konuşmalar ve gelişmelerden sonra euro kurunda da artışı sağlandı.

Peki Euro düştü mü? Euro yükseldi mi? Euro'da son durum ne? İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön