20 / 04 / 2024

Ev tadilat dilekçesi örneği!

Ev tadilat dilekçesi örneği!

Evin içerisinde yapılacak bazı tadilatlar için belediyeden ruhsat alınması gerekiyor. Peki ev tadilat ruhsatı nasıl alınır? Ev tadilat ruhsatı almak için dilekçe nasıl yazılır? İşte ev tadilat dilekçesi örneği...



Ev tadilat dilekçesi örneği!

Evin içerisinde yapılacak bazı tadilatlar için belediyeden ruhsat alınması gerekiyor. Dairenin metrekaresini değiştiren, dışarıdan görünen veya bina taşıyıcı unsurlarını etkileyen tadilatlara ruhsat verilirken; boya badana, fayans ve parke döşeme, elektrik ve sıhhi tesisat değişiklikleri gibi küçük tadilatlar tamamen iç kısımda kalıyorsa ve kiriş gibi taşıyıcı unsurlara dokunmuyorsa, ruhsat alınması gerekmiyor. 


Peki ev tadilat ruhsatı nasıl alınır? Ev tadilat ruhsatı almak için neler yapılması gerekiyor?


Ev tadilat ruhsatı için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile birlikte belediyeye müracaat edilmesi gerekiyor. Ev tadilat dilekçesi örneği aşağıda yer alıyor.



Ev tadilat dilekçesi örneği..


.............. Belediye Başkanlığı’na




............ ilçesi,.............................. Cad/Sok.,..................noda, ve tapunun ....................pafta, ...................ada, .......................... parselinde kayıtlı taşınmaza ................................................. tadilat ruhsatı almak için gereğini arz ederim. 





Adres : ………………………

İsim 

İmza



Eki: -Tapu örneği

-(Vekil ise Vekaletname örneği)

-Başvuru sahibi şirket ise; vergi nosu, 

firmanın açık ismi belirtilecektir. 


Adres:.................................

............................................

............................................


Telefon:..............................


Apartman tadilat saatleri!



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




Geri Dön