19 / 04 / 2024

Ev ve araba alacaklar için altın bozdurma tarihi belli oldu! Ünlü ekonomist açıkladı!

Ev ve araba alacaklar için altın bozdurma tarihi belli oldu! Ünlü ekonomist açıkladı!

Piyasa uzmanından şok eden açıklama geldi! Ünlü ekonomist, altının bozdurulması gerektiği o tarihi açıkladı. İşte ünlü ekonomistin şok eden açıklaması...



Uzman Tunç Şatıroğlu, piyasalara ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu. Elinde altın ve dolar yatırımı yapan kişiler için satış tüyoları veren Şatıroğlu, "Ev ya da araba almak isteyenlerin dolar ve altınlarını bozdurabilir" şeklinde konuştu!

Ev ve araba alacaklar için altın bozdurma tarihi belli oldu! Ünlü ekonomist açıkladı! EĞER İHTİYACINIZ VARSA ALTIN VE DOLARINIZI BOZDURUN

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir kenarda dolar ve altını olanlar korkuyor musunuz? diyen Tunç Şatıroğlu, "Bu dolar ve altınınıza kısa zaman içerisinde ihtiyacınız olacak mı? Dolarınızı bozup ev yada araba almayı düşünüyor musunuz? Ya da borç kapatma gibi bir durumunuz var mı? Cevabınız evetse dolar ve altınınızı bozun ne yapacaksınız yapın. Cevabınız hayırsa. Bu çıkacak şeyin vadesini bilmiyoruz. Eğer vadeniz 3 aysa bekleyin. Bozmadan bekleyin. Dolar düşerse alın. Çünkü cari açık kapanmıyor. Sürekli bir döviz ihtiyacı var."  dedi.

Tunç Şatıroğlu ardından "Dolar ve gram altın düşebilir mi? evet biraz düşer. Ama ben olsam satmam. Faiz artırma niyetinde değiller. Faiz artmadan enflasyon ve dolar yükselişi durmaz" şeklinde konuştu.

Ev ve araba alacaklar için altın bozdurma tarihi belli oldu! Ünlü ekonomist açıkladı! GRAM ALTIN ALMALI MIYIM?

"Gram altın alayım mı?" diye soranlara ise Tunç Şatıroğlu, şu cevabı verdi:

"Size defalarca alın dedim. 16'ya gelmiş, bir durun. Eğer bir düşüş olursa alın. Düşüş olmazsa bitmiş. Gidişat iyi değil. Ekonomi berbat ediliyor. Dolar/TL'de yükseliş devam ediyor. Cuma günü buralardan dönebilir denildi. Ama bir süre daha yatay hareketlilik devam edecek. Borsada ise endişe edilecek bir durum yok."

Xiaomi Redmi 10'a dev indirim! Kampanyalı fiytaları kaçırmayın! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

KUBA ve Jeep elektrikli bisiklet BİM'de satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Deneyimli CEO Bitcoin'in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön