26 / 04 / 2024

Evde bakım maaşı ödemeleri başladı! İşte 28 Mart 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi!

Evde bakım maaşı ödemeleri başladı! İşte 28 Mart 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi!

Evinde engelli, yardıma muhtaç yaşlı ve hasta kişilere bakanlara devlet tarafından belirli destekler veriliyor. Bu desteklerden biri de evde bakım maaşı olarak biliniyor. Mart ayı evde bakım maaşı ödemeleri yapılmaya başlandı. İşte 28 Mart 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde engelli, yardıma muhtaç yaşlı ve hasta kişilere bakan kimselere her ay düzenli olarak evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. Evde bakım maaşı ödemeleri 15 Mart itibari ile başladı. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre bu destek ödemelerinin tamamı 31 Mart’a kadar yapılmış olacak. Evde bakım maaşı olarak bilinen bu ödemeler hesaplara 2 bin 354 TL olarak olarak yatırılıyor.

Evde bakım maaşı ödemeleri başladı! İşte 28 Mart 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi!

2.354 TL ÖDEME YAPILIYOR

2022 yılı Ocak-Temmuz dönemi için evde bakım yardımı 2.354 TL olarak yapılmaya başlandı. Konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın E-Devlet kapısında yer alan sayfası üzerinden görüntülenebilen evde bakım maaşı ödeme bilgileri, aynı zamanda Ziraat Bankası üzerinden de SMS ilede sorgulanabiliyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön