29 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli’de ev alan herkese iPhone 6 Plus hediye!

Evimiz Kocaeli’de ev alan herkese iPhone 6 Plus hediye!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

Teslimine sadece 9 ay kalan projede yüzde 0.79 sabit faizli kredi imkanı sunulurken, 20 Kasım’a kadar ev alan herkes, ileri teknolojinin son ürünü iPhone 6 Plus cep telefonuna sahip olacak.



Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Kocaeli’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat,  Evimiz Kocaeli  projesinde düşük faizli ‘yüksek’ hediyeli yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, 20 Kasım 2014 tarihine kadar Evimiz Kocaeli’den ev alan herkese, yüzde 0.79 sabit faiz oranıyla banka kredisi kullanma fırsatı sunulurken, aynı zamanda, cep telefonu teknolojisinin en üst seviyesini ifade eden iPhone 6 Plus telefon hediye edilecek.

Teslimine sadece dokuz ay kalan, Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinden ev sahibi olmayı düşünenler ayrıca, peşin fiyatına, vade farksız, 25 eşit taksitte ödeme imkanına da sahip olacaklar.

Ø “Faiz düşük, hediye yüksek”

Yeni kampanyaya ilişkin bir basın açıklaması yapan  Pekdemir İnşaat  Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kocaeli’nin yıldızı parlayan ve en yüksek değer artışı sağlayan bölgelerinden Başiskele’de inşası hızla devam eden 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin dev bir yaşam alanı olacağını ifade ederek, oturmak isteyenler kadar yatırımcılar açısından da büyük ilgi gösterilen projede geri sayımın devam ettiğini belirtti.

Temmuz 2015 tarihinden itibaren teslimlerine başlanacak projenin tamamlanması için sadece dokuz ay kaldığını vurgulayan Pekdemir, Kocaeli halkının ve Kocaeli içinden ve dışından yatırımcıların bugüne kadar projeye gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Pekdemir İnşaat’ın yüksek güveni ve kalite anlayışıyla hayata geçirilen projenin yüzde 75’inin satışının tamamlandığını kaydeden Pekdemir, “Gelen talepleri ve vatandaşların ödeme imkanlarını dikkate alarak, satın almayı kolaylaştırmak üzere dönem dönem kampanyalar düzenliyoruz. Şimdi de 20 Kasım’a kadar devam edecek yeni bir kampanya başlattık” dedi. Mert Pekdemir, kampanyada sunulan fırsatlar hakkında ise şu bilgileri verdi:

“Kampanya kapsamında, 20 Kasım’a kadar, herhangi bir ödeme modeliyle Evimiz Kocaeli’de ev alan herkese, teknolojinin son ürünü olan ve tüm dünyada satış rekorları kıran iPhone 6 Plus cep telefonu hediye edeceğiz. Ayrıca, bu süre boyunca, banka kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 0.79 gibi, piyasa rayiçlerinin altında bir orandan sabit faizle kredi kullanma imkanı sağlıyoruz. Bu faiz oranı, 120 aya kadar her vade için geçerli olacak. Yani, faiz oranı düşük, hediye değeri yüksek bir kampanya başlatmış bulunuyoruz.”

Öte yandan, Pekdemir İnşaat’ın kendi imkanlarıyla sunduğu Pekdemir Ödeme Modelinde ise vade farkı ve faiz olmaksızın 25 eşit taksitte ödeme yapılabiliyor. Bazı seçeneklerde de ödemeler Ocak 2015 tarihinden itibaren başlatılabiliyor. Mert Pekdemir, kampanya imkan ve avantajlarının ayrıntıları hakkında bilgi almak isteyenleri satış ofisine davet ettiklerini söyledi.

Ø Teslimat dokuz ay sonra başlıyor

Zamanında teslim politikasına büyük önem veren Pekdemir İnşaat, 936 konutluk projeyi bir bütün olarak tamamlayarak Temmuz 2015 tarihinden itibaren teslim etmeye başlayacak.

Evimiz Kocaeli’nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 112 bin liradan, 3+1 daireler 152 bin liradan, 4+1 daireler ise 246 bin liradan başlıyor.

Evimiz Kocaeli: Aileler için ideal yaşam alanı

Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.

2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak.

 

DAİRE TİPİNE GÖRE BAŞLANGIÇ FİYATLARI

2+1 : 112.000 TL


3+1 : 152.000 TL


4+1 : 246.000 TL



Adres     : Mahmutpaşa Mah. Karamürsel Cad. No: 337 Başiskele, Kocaeli

Telefon  : 0262 323 70 00

Web      : evimizkocaeli.com



projeye sor



Geri Dön