19 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli projeleri

Evimiz Kocaeli projeleri

Teslimine sadece 9 ay kalan projede yüzde 0.79 sabit faizli kredi imkanı sunulurken, 20 Kasım’a kadar ev alan herkes, ileri teknolojinin son ürünü iPhone 6 Plus cep telefonuna sahip olacak.

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0,50 faizli kampanyada son 10 gün!

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsatlarla dolu kampanya büyük ilgi görüyor. Evimiz Kocaeli'de yüzde 0,50 faizli kampanyada son 10 gün...

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Kent Konut Kocaeli'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Kent Konut 2006 yılından bu yana Kocaeli halkına yakışır, kaliteli, konforlu, ekonomik ve çağdaş konutlar üretmek, kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirerek bu yerleşim alanlarını kentin görselliğine yakışır hale getirmek hedefiyle çalışıyor.

Evimiz Kocaeli projeleri Haberi

Evimiz Kocaeli projeleri

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Kocaeli’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli projesinde düşük faizli ‘yüksek’ hediyeli yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, 20 Kasım 2014 tarihine kadar Evimiz Kocaeli’den ev alan herkese, yüzde 0.79 sabit faiz oranıyla banka kredisi kullanma fırsatı sunulurken, aynı zamanda, cep telefonu teknolojisinin en üst seviyesini ifade eden iPhone 6 Plus telefon hediye edilecek.

Teslimine sadece dokuz ay kalan, Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinden ev sahibi olmayı düşünenler ayrıca, peşin fiyatına, vade farksız, 25 eşit taksitte ödeme imkanına da sahip olacaklar.

Ø “Faiz düşük, hediye yüksek”

Yeni kampanyaya ilişkin bir basın açıklaması yapan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kocaeli’nin yıldızı parlayan ve en yüksek değer artışı sağlayan bölgelerinden Başiskele’de inşası hızla devam eden 936...