25 / 04 / 2024

Evora İstanbul'da yaşam başladı!

Evora İstanbul'da yaşam başladı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Daire teslimlerinin başladığı Evora İstanbul'da yaşam başladı. Projede dükkan, ofis, poliklinik ve özel orta öğretim okulunun da yer aldığı toplam 52 adet ticari birim açık arttırma yöntemi ile ihaleye sunuluyor.



İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen deniz manzaralı  Evora İstanbul  projesi sosyal alanları içerisinde; yürüyüş yolları, restoranlar, dükkanlar, eğitim kurumları, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzları yer alıyor.  Teknik Yapı  imzası ile yükselen Evora İstanbul'da yaşam başladı.


Ticari birimlerin satışları açık arttırma ile  Emlak  Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde yapılıyor. Çeşitli ödeme imkanları sunan Evora İstanbul projesi 27 Kasım Perşembe günü saat 15:00'da ihaleye çıkıyor.


Daire teslimlerinin başladığı Evora İstanbul projesinde dükkan, ofis, poliklinik ve özel orta öğretim okulunun da yer aldığı toplam 52 adet ticari birim açık arttırma yöntemi ile ihaleye sunuluyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahile 5 dakika mesafede yer alan proje 44 blok 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesinden meydana geliyor.


Evora İstanbul'da yaşam başladı!

Marmara telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön