24 / 04 / 2024

Fatih Dönmez'den son dakika açıklaması! Doğalgaz ve elektrik faturaları...

Fatih Dönmez'den son dakika açıklaması! Doğalgaz ve elektrik faturaları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, faturalarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Dönmez neler söyledi? İşte o açıklamalar..



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, faturalardaki fiyat artışlarıyla ilgili konuştu. Bakan Dönmez, konuyla ilgili açıklamasında geçtiğimiz seneden itibaren kömür fiyatlarının 5, doğal gaz fiyatlarının ise 10 kat yükseldiğine dikkat çekti. 

Fatih Dönmez den son dakika açıklaması! Doğalgaz ve elektrik faturaları...

Fatih Dönmez, faturalarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Dönmez neler söyledi? İşte o açıklamalar..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön