27 / 04 / 2024

FED'in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!

FED'in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!

FED faiz politika faizini 25 baz puan artırdı. Bunun ardından herkes doların yönünü merak etmeye başladı. Dev ingiliz bankası Standard Chartered ve Merkez Bankası açıkladı. Dolar 36 TL olacak! İşte ayrıntılar...



Standard Chartered Bankası son raporunda, Türkiye ekonomisi için tahminlerini açıkladı. Bankaya göre, Türkiye'de enflasyon bu yıl sonunda yüzde 50'ye ulaşacak ve dolar kuru 36 TL'ye çıkacak. Ancak Merkez Bankası tarafından piyasa katılımcıları arasında yapılan bir ankete göre, yıl sonunda tüketici fiyat enflasyonu (TÜFE) yüzde 35,76 olacak ve dolar kuru 22,84 TL olacak.

FED in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!

TGRT Haber'de yer alan habere göre; İngiltere'nin önde gelen bankalarından Standard Chartered, Türkiye'de yaşanan son depremlerin ardından ekonomik duruma ilişkin bir rapor yayımladı. Bankanın raporunda, Türkiye'nin 2023 yılında karşılaşabileceği enflasyon ve dolar kuruna dair değerlendirmeler yer aldı. Raporda belirtilen bu değerlendirmeler, Türkiye'nin ekonomik geleceği hakkında önemli ipuçları vermektedir.

FED'in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!...İşte ayrıntılar...Hemen bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön