28 / 03 / 2024

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yarın saat 12:30'da Fi Side projesi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler...



Ukra City mağdurlarının evlerine kavuşması, diğer Esenyurt konut mağdurları için de bir umut ışığı oldu. 

Konut mağduru sayısının 30 bine ulaştığı Esenyurt yarın Fi Yapı mağdurlarının eylemine ev sahipliği yapacak.

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin tamamlanmaması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yarın saat 12:30'da Fi Side projesi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecek.

2009 yılında lansmana çıkan Fi-Side projesinde toplam 3 bin 200 konut bulunuyor. 2012 Haziran'da sahiplerine teslim edilmesi gereken projedeki bir bloğun inşaatının hiç başlamadığını, diğer blokların inşaatının ise yarım kaldığını belirten Fi Side seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyurmak istiyor. 

Yoğun çileler çeken Fi Side mağdurları ağır provokasyona ve hak gaspına rağmen sağduyudan kopmama kararı aldılar

Fi Yapı’nın patronu Fikret İnan, İstanbul ve Kırıkkale’de başladığı 10 projenin 8 tanesini teslim etti. Fi Yapı'nın Kırıkkale projesinin yüzde 80'i, 10. proje olan Bahçeşehir Fi Side projesinin ise yüzde 65'lik kısmı tamamlandı. İki şantisinde eksik imalat olan Fi Yapı'nın 10 projede toplam 11 bin konutu bulunuyor. Bu konutlardan 6 bin 850 tanesinin inşaatı tamamlandı.

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Innovia 4 mağdurları Saraçhane Parkı'nda toplandı!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön