29 / 03 / 2024

Fi Side mağdurları bugün eylem yapacak!

Fi Side mağdurları bugün eylem yapacak!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar bugün saat 15:00'te Esenyurt Fi Side satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler....



 

Ukra City mağdurlarının Esenyurt Ukra City satış ofisi önünde yaptıkları eylemden sonra Esenyurt bugün de Fi Yapı mağdurlarının eylemine ev sahipliği yapacak.

 

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin tamamlanmaması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar bugün saat 15:00'te Esenyurt Fi Side satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler.

 

Satın aldıkları daireleri halen teslim alamayan hak sahipleri eylemlerden eğer olumlu bir sonuç alamazlarsa Ukracity mağdurları ve Makrom Yapı mağdurları gibi savcılığına suç duyurusunda bulunacaklar.

 

2012 Haziran'da sahiplerine teslim edilmesi gereken Fi Side projesindeki bir bloğun inşaatının hiç başlamadığını, diğer blokların inşaatının ise yarım kaldığını belirten Fi Side mağdurları yarın Esenyurt ve Beylikdüzü mağdurlarının gerçekleştireği eyleme de katılacak.

 

Fi Yapı’nın patronu Fikret İnan, İstanbul ve Kırıkkale’de başladığı 10 projenin 8 tanesini teslim etti. Fi Yapı'nın Kırıkkale projesinin yüzde 80'i, 10. proje olan Bahçeşehir Fi Side projesinin ise yüzde 65'lik kısmı tamamlandı. İki şantisinde eksik imalat olan Fi Yapı'nın 10 projede toplam 11 bin konutu bulunuyor. Bu konutlardan 6 bin 850 tanesinin inşaatı tamamlandı.

 

İnşaat mağdurları 5 Nisan'da eylem yapacak!

 

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön