28 / 03 / 2024

Fiat Egea Cross fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Cross fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sınıfının lider otomobillerinden biri olan Fiat Egea Cross'un Haziran ayı fiyatları güncellendi! Fiat'ın en beğenilen otomobillerinden biri olan Fiat Egea Cross'a bu ay 35 bin lira zam yapıldı. Peki, Fiat Egea Cross fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...



Sınıfının lider otomobillerinden biri olan Fiat Egea Cross'un Haziran ayı fiyatları güncellendi! Fiat'ın en beğenilen otomobillerinden biri olan Fiat Egea Cross'a bu ay 35 bin lira zam yapıldı.

Lounge, Urban ve Street olmak üzere 3 farklı paketi bulunan Fiat Egea Cross fiyatları çok fazla merak ediliyor ve araştırılıyor.Fiat Egea Cross fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...Fiat Egea Cross Lounge, yeni logosu ve yeni parlak siyah ön ızgara, 10 inç tablet ekran ve Carplay / Android Auto desteği,  buz grisi Cross ön tampon ve gövde kaplamaları, 7 inç Renkli dijital gösterge paneli ve kör nokta uyarı sistemi özellikleriyle sürücülerin dikkatini çekiyor.

Fiat Egea Cross Street ise, yeni logosu ve yeni parlak siyah ön ızgara, kül grisi Cross ön tampon ve gövde kaplamaları, Ön sis farı, Yeni TFT gösterge paneli, 16 inç stil jantlarıyla öne plana çıkıyor.

Peki, Fiat Egea Cross fiyatları ne kadar?  İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön