20 / 04 / 2024

Skoda Octavia fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda Octavia fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda'nın Türkiye'de en fazla sattığı otomobillerden biri olan Octavia'nın fiyatları merak konusu oldu! Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...



Standartların üzerinde sunduğu geniş yaşam alanıyla hem iş hayatınızda hem de gündelik kullanımlarında meydana gelen pratikliğiyle daima yanınızda. Optimum boyutları, gelişmiş sürüş destek asistanları, üstün performansı ve konforuyla, günlük kullanım ve uzun seyahatler için ideal seçim olarak görülen Skoda Octavia'nın Haziran ayı fiyatları resmen belli oldu!

 

Skoda Octavia fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...Zamanın ötesinde tasarımı, pürüzsüz aerodinamiği ile pek çok kişinin ilgisini çeken Octavia, standartların üzerinde sunduğu geniş bagaj hacmi ile dikkat çekiyor. Octavia, sürücülerine hem iş hayatında hem de gündelik kullanımlarında pratiklik ve konforu bir arada sunuyor.

Optimum boyutları, gelişmiş sürüş destek asistanları, üstün performansı ve konforuyla, günlük kullanım ve uzun seyahatleri için rahatlıkla kullanılabiliyor. Göz alıcı tasarımı ve kusursuz hatları ile Yeni Skoda Octavia, sınıfının en çok tercih edilen modelleri arasında yerini alıyor.

Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön