19 / 04 / 2024

Fikret İnan: Fi-Yapı çalışıyor!

Fikret İnan: Fi-Yapı çalışıyor!

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, 7 şantiyelerinde iş programlarının önünde olduklarını söyledi



Geçen hafta lansmanını yaptıkları Fİ-Life projesinde şimdiye kadar 220 konut sattıklarını hatırlanan İnan, "Biz kısa sürede hızlı satmaya alıştığımız için  bu adetler az geliyor. Önümüzdeki günlerde yapacağımız yeni atraksiyonlar ile satışı hızlandıracağız" dedi.
 
2010 yılında tüm inşaatları hızlandıracaklarını kaydeden İnan, "Piyasada Fi-Yapı ile ilgili sürekli spekülasyonlar yapılıyor. Hedefimiz bırakın konutları geç teslim etmeyi veya erken teslim etmeyi, zamanından önce teslim edeceğiz. bu noktada herkesi şaşırtacağız. Başkaları proje geciktiriyor kimse ses çıkarmıyor. Biz zamanında teslim yapmasak olay olacak.  Fİ-Yapı'nın inşaatları internet sitemizde kameradan izlenebiliyor. Biz bununla da yetinmeyeceğiz. Bundan böyle her hafta inşaat seviyelerini müşterilerimize ve sektörde ne yaptığımızı merak edenlere anlatacağız. Herkes masa başında dedikodu üretmenin peşinde. Vakit ayırıp şantiyelerimizin önünden geçseler çalışmaları gözleriyle görürler" diye konuştu.
 
Fikret İnan inşaat seviyeleri ile ilgili şu bilgileri verdi:
1)      Fi-Yaka Tuzla 2: Mayıs sonu itibariyle ticari alanlar dahil kaba inşaatlar bitecek. Teslimi 2011 Haziran ayında.
2)      Fi-Yaka Tuzla 3: Blokların birisi su basmanı seviyesinde Ağustos ayı itibariyle kaba inşaatı tamamlanacak. 2011 yılının Mart ayında teslim.
3)      Fi-Yaka Gebze: Temeli Mayıs ayında atılacak.
4)      Fi-Yaka Esenşehir: Şu an yüzde 70 düzeyinde bitti. Ay sonu itibariyle yüzde 75'e ulaşılacak. 2011 yılı Mayıs ayında teslimdi. Bu yıl Kasım ayında teslim edilecek.
5)      Fi-Life: Bu ay sonuna kadar temel atacağız. 31 Aralık'a kadar kaba inşaatı bitirmeyi planlıyoruz. 2011 yılı Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyoruz.
6)      Fİ-Towers: 15 bloktan temeli atılmamış 3 blok kaldı. 31 Aralık'a kadar tüm blokların kaba inşaatı tamamlanmış olacak. İnce inşaatın ise yüzde 30'unu bitirmeyi hedefliyoruz. 2011 yılı Eylül ayında projeyi teslim edeceğiz.
7)      Fİ-Side: mayıs sonuna kadar 9 bloğun temeli atılacak. 3 bloğun temeli yarın atılıyor. Yıl sonuna kadar kaba inşaatların yüzde 90'ı bitecek. 2012 yılı Mayıs ayında teslim edeceğiz.
Tebernüş Kireçci

Geri Dön