20 / 04 / 2024

Fikret Orman: Her geçen gün yeni stadımıza bir adım daha yaklaşıyoruz!

Fikret Orman: Her geçen gün yeni stadımıza bir adım daha yaklaşıyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: "Tüm engelleme girişimlerine ve inşaat sürecinde sarf edilen dedikodulara rağmen, her yeni günde mabedimize bir adım daha yaklaşıyoruz" açıklamasını yaptı...



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün gelirlerini artırmak, ilerleyen yıllarda borç yükünden tamamen kurtulacak bir mali tabloya sahip olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin aralık sayısında yer alan yazısında, borçlarının yanı sıra gelirlerinin de rakiplerinden daha geride olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:


"Bir an önce yeni stadımıza kavuşmak, birinci önceliğimiz. Göreve geldiğimizde hiçbir işlemi yapılmamış olan stat projesinin tüm izinlerini bir sene gibi kısa bir sürede aldık. Tüm engelleme girişimlerine ve inşaat sürecinde sarf edilen dedikodulara rağmen, her yeni günde mabedimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Hiçbir şey, heyecanımızı ve kararlılığımızı azaltmıyor. Tam tersine bir tarih yazıyor olmanın gururuyla işimize daha çok sarılıyoruz." 


Sokakta, statta, yolda, her yerde Beşiktaşlılarla iletişim halinde olduğunu kaydeden Orman, "Beşiktaş'ın lideri olarak, aramızdaki bu iletişim ve destek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Biz Türkiye'nin en önemli noktasına çok güzel bir stat yapıyoruz ve göreceksiniz Vodafone Arena ile beraber çok şey değişecek" diye görüş belirtti.


- "Hiç hatamız yok demiyoruz"


Başkan Orman, bu tarihi adımları atarken, camianın birlik ve bütünlüğünün kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:


"Biz 'hiç hatamız yok, her şeyi mükemmel yapıyoruz' demiyoruz ama tüm samimiyetimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı camiamız görmeli, bilmeli. Hem kendi hem de camiamızın düşüncelerini birbirimize aktarabilmek, bunu karşılıklı konuşabilmek için çeşitli projelerimiz var. En kısa sürede bunları hayata geçireceğiz." 


Erkek basketbol takımının hem Türkiye hem de Avrupa'da başarılı olacağına inandığını belirten Orman, tekerlekli sandalye basketbol takımı için de şunları kaydetti:


"Büyük kulüpler arasında bedensel engelliler şubesine sahip olan ilk kulüp Beşiktaş'tır. Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan kulübümüz, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır. Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, Beşiktaş RMK Marine takımımıza başarılar dilerim."




AA


Geri Dön