18 / 04 / 2024

QNB Finansbank’tan konut değerinin tamamına kredi!

QNB Finansbank’tan konut değerinin tamamına kredi!

QNB Finansbank yüzde 100 Konut Kredisi ürünü dahilinde peşinat gerekmeksizin konut değerinin tamamına kadar kredi kullandırıyor...



Bankalar konut değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullandırıp kalan yüzde 20’lik payı müşteriden peşinat olarak talep ediyor. QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ürünü ile peşinatı olmayan tüketiciye konut değerinin tamamı kadar kredi kullandırıyor.

Evini Değiştiren Konut Kredisi

Yeni bir konut satın almak isteyen ancak mevcut evini halen satamamış  ya da bugünkü koşullar ile evlerini acilen elden çıkartmak istemeyen ev sahiplerine yeni alacakları evin %100’üne kadar kredi kullanabilme ve müşteriye özel olarak oluşturulan ödeme planı ile standart bir konut kredisine göre %40’a varan oranlarda daha düşük taksitler ödeyebilme fırsatı sunan konut kredisi ürünüdür. Mevcut evin maksimum %80’i 12, 24 veya 36. aya konut satıldığında ödenmek üzere toplu ödeme olarak konulmaktadır.

Kredi Türü: Konut Kredisi
Kredi Ürün Adı: Evini Değiştiren Konut Kredisi


Peşinatsız (%100 ) Konut Kredisi

Yeni bir konut satın almak isteyen ve peşinat vermek istemeyen müşterilerin alacakları konut teminatına ilave olarak verecekleri ikinci ev teminatı ile alacakları konutun %100’üne kadar kredi kullandırma imkânı sağlayan üründür. Kredi taksitleri ödendikçe teminatın üzerine konan rehin ödenen taksit oranında kaldırılır.

Kredi Ürün Adı: Peşinatsız Konut Kredisi
Kredi Türü: Konut Kredisi

Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nın haberine göre; QNB Finansbank'tan yüzde 100 kredi paketi dahilinde 150.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 2.600 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi 309.000 TL’ ye denk geliyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Masrafları

QNB Finansbank konut kredisi masrafları için 700 TL ile 2500 TL arasında ekspertiz ücreti, 117 TL ise taşınmaz rehin ücreti ve kredinin yüzde 0.5’i kadar da kredi tahsis ücreti alıyor. Kredi tahsis ücrete 150.000 TL’lik kredi için 500 TL oluyor.
 


Geri Dön