19 / 04 / 2024

Fiyapi.com canlı yayında!

Fiyapi.com canlı yayında!

Fiyapı'dan ev alan 5 bin kişi inşaatlarını canlı yayınla izleyebiliyor



İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Fiyapı  8 bin konut ve 1 milyon metrekareyi aşan inşaat alanına ulaşınca, müşterileri de evlerine rahat ulaşabilsin, evlerini rahat izleyebilsin diye projelere kamera sistemi kurdu.
İstanbul'un farklı yerlerinde oturan, istediği zaman inşaatı görmeye gidemeyen yada şehir dışında yaşayan evlerinin ne durumda oluğunu merak edenler için böyle bir sistemi hayata geçiren Fiyapı, inşaatlardan güncel fotoğrafları da müşterisine ulaştırıyor.

Ev sahipleri inşaatlarını istedikleri yerden izleyebilecekler. İnşaatların her hafta düzenli olarak  fotoğrafları çekiliyor, ve projenin bir haftada ne kadar ilerlediği karşılaştırmalı olarak fotoğraflarla veriliyor.
Özellikle topraktan projeye girenleri oldukça rahatlatacak bir uygulama Fiyapı tarafından başlatıldı. Topraktan ev alan ancak inşaatlara sık gidip evlerini takip etme imkanı bulamayanlar artık oturdukları yerde  canlı olarak izleyebilecekler.

Yaklaşık 40 bin kişi canlı yayından inşaatı izledi
Ev sahipleri fiyapi.com'a girip hangi projeden ev aldılarsa onu seçip, `'projeden canlı yayın'' kısmına tıklayıp inşaatlarının her gün ne kadar ilerlediğini görebiliyor. Şuana kadar siteye girip canlı yayında 39 bin 854 kişi(yaklaşık 40 bin) inşaatı izledi.

Şuanda inşaatı devam eden Fi-Yaka Tuzla2 ve 3 ile fi-Tower,Fi-Side, Fi-yaka Esenşehir ve Fi-Yaka Gebze projelerinden ev alanlar , evleri hangi  projedeyse, projenin sitesine girerek evini görebilecek.. Ayrıca ev aldığı şirketi de denetlemiş olacak.


Geri Dön