25 / 04 / 2024

Flap Tour, Transform Fikirtepe'deki 2 katı 21,1 milyona aldı!

Flap Tour, Transform Fikirtepe'deki 2 katı 21,1 milyona aldı!

Flap Tour, Fikirtepe'de Obaköy Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinden 27 bağımsız bölümden meydana gelen 2 katı toplam 21.1 milyon TL'ye aldı...



Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm A.ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Flap Tour yönetim kurulu toplantısında, Obaköy Gayrimenkul tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Transform Fikirtepe projesindeki 2 bin 267,38 metrekare kullanım alanlı 27 bağımsız bölümden oluşan iki katın 21 milyon 100 bin TL+KDV bedelle satın alınmasına karar verildi. 

Flap Tour İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin en yoğun şekilde devam ettiği ve dönüşümün tamamlandığı tarihte 160 bin kişilik ek bir nüfusun yaşayacağı modern bir semte dönüşecek Fikirtepe bölgesinde ortaya çıkacak yeni çalışma ve yaşam alanları ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile "Ofis Otelciliği" yatırımı öncelikli olacak şekilde değerlendrilmesi düşünülen bu yatırım kararını aldı. 

22 bin 466 metrekare arsa üzerinde inşaatı devam eden  "Transform Fikirtepe" projesi tamamlandığında, içerisinde tam donanımlı çalışma, toplantı ve konferans alanlarının bulunduğu, ağırladığı kişi ve kuruluşlara yüksek teknolojili çalışma alanlarının yanı sıra yüksek kalitede ikram, konsiyaj, sekreterya, araç kiralama hizmetlerinin de verileceği sosyal, ticari ve kültürel alanlarıda içerecek bu yatırım; Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Bağdat Caddesi'nin yanıbaşında yer alıyor. Proje ayrıca metro, metrobüs ve hertürlü toplu taşım imkanının yürüme mesafesinde uer alıyor. 

21,1 milyon TL'lik (KDV hariç) yatırımın 5 milyon TL'lik kısmının Flap Tour özkaynaklarından; kalanının ise 7 yıl vadeli kredi ile sağlanması planlanıyor. Projenin Haziran 2019 tarihinde öngörülen teslimatının yapılmasını takiben bahsi geçen yatırımın 7 yıl içerisinde geri dönüşünün sağlanması planlanıyor.

Transform Fikirtepe projesinde 1.080 adet daire ile 12 adet ticari birşm yer alıyor. Projede büyüklükleri 43 metrekare ile 276 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Flap Tour'un KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Fikirtepe Dumlupınar Mahallesinde Haldız İnşaat ve Vakıfbank Emekli Sandığı Vakfı iştiraki olan Obaköy Gayrımenkul A.Ş. tarafından yapımı devam eden Transform Fikirtepe projesindeki 2.267,38 metrekare kullanım alanlı 27 bağımsız bölümden oluşan iki katın 21.100.000 TL+KDV   bedelle satın alınmasına, devir işlemlerine gerekli iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için Şirket yönetiminin yetkili kılınmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Maddi duran varlık alımı konulu işbu yönetim kurulu toplantısına Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri de katılmış ve olumlu oy kullanmışlardır.

 Şirketimiz İstanbul da kentsel dönüşüm projelerinin en yoğun şekilde devam ettiği ve dönüşümün tamamlandığı tarihte 160.000 kişilik ek bir nüfusun yaşayacağı modern bir semte dönüşecek Fikirtepe bölgesinde ortaya çıkacak  yeni çalışma ve yaşam alanları  ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile Ofis Otelciliği yatırımı öncelikli olacak şekilde değerlendrilmesi düşünülen bu yatırım kararını almıştır.

22.466 metrekare arsa üzerinde inşaatı devam eden  "Transform Fikirtepe" projesi tamamlandığında, içerisinde tam donanımlı çalışma, toplantı ve konferans alanlarının bulunduğu , ağırladığı kişi ve kuruluşlara yüksek teknolojili çalışma alanlarının yanı sıra yüksek kalitede ikram, konsiyaj ,sekreterya, araç kiralama hizmetlerinin de verileceği sosyal, ticari ve kültürel alanlarıda içerecek bu yatırım; Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Bağdat Caddesinin yanıbaşında Metro , Metrobüs ve hertürlü toplu taşım imkanının yürüme mesafesinde olduğu bir lokasyonda bulunmaktadır.

21,1 milyon TL'lik (KDV hariç) yatırımın 5 milyon TL'lik kısmının şirketimiz özkaynaklarından; kalanının ise 7 yıl vadeli kredi ile sağlanması öngörülmektedir. Projenin Haziran 2019 tarihinde öngörülen teslimatının yapılmasını takiben bahsi geçen yatırımın 7 yıl içerisinde geri dönüşünün sağlanması planlanmaktadır.

Transform Fikitepe projesinin detayları için tıklayın

Tel: 444 25 87
Web: http://transformfikirtepe.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön