24 / 04 / 2024

Flap Tour transform fikirtepe

Flap Tour transform fikirtepe

Flap Tour, Fikirtepe'de Obaköy Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinden 27 bağımsız bölümden meydana gelen 2 katı toplam 21.1 milyon TL'ye aldı...

Vakıf GYO'nun Transform Fikirtepe'deki gayrimenkullerinin değeri 166 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'de yer alan gayrimenkullerinin 2023 yıl sonuna ilişkin değerleme raporunu yayımladı. İşte o açıklanan rakamlar...

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'nin 2022 değeri belli oldu!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesinin 2022 değeri...

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi Touring piyasaya hızlı giriş yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 4 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Transform Fikirtepe'deki 30 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesindeki 30 adet bağımsız bölümün KDV hariç değeri 55 milyon TL, KDV dahil değeri ise 55 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ameur Bensalem, Tourıa  Es Seddyq tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Flap Tour transform fikirtepe Haberi

Flap Tour transform fikirtepe

Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm A.ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Flap Tour yönetim kurulu toplantısında, Obaköy Gayrimenkul tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Transform Fikirtepe projesindeki 2 bin 267,38 metrekare kullanım alanlı 27 bağımsız bölümden oluşan iki katın 21 milyon 100 bin TL+KDV bedelle satın alınmasına karar verildi. 

Flap Tour İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin en yoğun şekilde devam ettiği ve dönüşümün tamamlandığı tarihte 160 bin kişilik ek bir nüfusun yaşayacağı modern bir semte dönüşecek Fikirtepe bölgesinde ortaya çıkacak yeni çalışma ve yaşam alanları ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile "Ofis Otelciliği" yatırımı öncelikli olacak şekilde değerlendrilmesi düşünülen bu yatırım kararını aldı. 

22 bin 466 metrekare arsa üzerinde inşaatı devam eden  "Transform Fikirtepe" projesi tamamlandığında, içerisinde tam...