26 / 04 / 2024

Flaş! Emekli promosyonlarına Ocak zammı! Promosyon ödemeleri o rakamın da üzerine çıkıyor!

Flaş! Emekli promosyonlarına Ocak zammı! Promosyon ödemeleri o rakamın da üzerine çıkıyor!

Bankaların emekli promosyon kampanyaları günden güne artarak devam ediyor.



Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılan yüzde 40'ın üzerindeki zamların ardından, emekli promosyonları 10 bin TL'ye kadar yükseldi. Eylül ayının gelmesiyle bankaların 'promosyon savaşları' sürerken Ocak 2023'de yapılacak olan SSK ve Bağ-Kur emekli zammını da hesap eden bankalar ise kesenin ağzını açtı. Uzmanlar, emekli promosyonlarının 10 bin TL'nin üzerine çıkacağını tahmin ediyor. İşte detaylar...

Emekli promosyon kampanyalarında son dakika haberleri bitmek bilmiyor. Bankaların kampanyaları Eylül ayı içinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belirlediği müşteri sayısına ulaşan bazı bankalar emekli promosyon ödemelerinde rakamı düşürdü. Fakat bazı bankalar ise daha da artırdı. Yılda iki kez zam alan emekli zammı hesabı yapan bankaların Ocak 2023'ü de hesaba katarak yeni promosyon kampanyaları için hazırlıklara başladığı öğrenildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön