29 / 03 / 2024

FLO, Vialand Alışveriş Merkezi'nde açıldı!

FLO, Vialand Alışveriş Merkezi'nde açıldı!

Ayakkabı sektörünün lider grubu Ziylan’ın amiral gemisi FLO, toplamda 3272 metrekarelik bir alanda Avrupa’nın ikinci en büyük ayakkabı mağazası olarak hizmet verecek.



Ayakkabı sektörünün lider grubu Ziylan’ın amiral gemisi FLO, Vialand Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasını büyüttü. Toplamda 3272 metrekarelik bir alanda Avrupa’nın ikinci en büyük ayakkabı mağazası olarak hizmet verecek Vialand FLO mağazasında; onlarca markadan yüzlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuar ziyaretçilerini bekliyor.

 

Güncel moda ve geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, sektörün açık ara lideri konumundadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesiwww.flo.com.trile de hizmet veren FLO, yurtdışında da mağaza sayısını hızla arttırarak global marka olmak yolunda hızla ilerliyor.




Son An





Bu haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Avrupa'nın en büyük ayakkabı mağazası olan İstiklal FLO 'dan sonra Vialand Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasını büyüterek Avrupa'nın ikinci en büyük ayakkabı mağazasını da tüketicüerin hizmetine sunan FLO, 17 Haziran itibariyle metrekaresini arttırarak daha büyük bir alanda yüzlerce çeşit ürünü 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunmaya başladı. 

Ayakkabı sektörünün büyük gruplarından Ziylan'ın amiral gemisi konumundaki FLO, Vialand Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasını büyüttü. Toplamda 3272 metrekarelik alanda Avrupa'nın ikinci en büyük ayakkabı mağazası olarak hizmet verecek Vialand FLO mağazasmda; onlarca marka ve yüzlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuarın yer alacağı belirtildi. Mağazalarının yanı sıra Türkiye'nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi www.flo.com.tr ile de hizmet veren FLO, yurtdışında da mağaza sayısını arttırma kararı aldığını açıkladı. 




Taraf





Bu haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




TÜRK şirketi FLO, istanbul Vialand Alışveriş Merkezi'nde Avrupa'nın 2. en büyük ayakkabı mağazasını açtı. Avrupa'nın en büyük ayakkabı mağazası olan İstanbul'daki İstiklal FLO'dan sonra, Vialand Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasını büyüterek, Avrupa'nın ikinci en büyük ayakkabı mağazasını da tüketicilerin hizmetine sunan FLO, metrekaresini 3272 metrekareye çıkartarak, daha büyük bir alanda yüzlerce çeşit ürünü 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunmaya başladı. Türkiye'nin en büyük ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş; Flo, Polaris ve Sport in Street markalanyla yurt içinde 384, yurtdışında 18 mağazasında 200 bin metrekarenin üzerinde satış alanıyla hizmet veriyor. 




Yeniçağ


Geri Dön