25 / 04 / 2024

Folkart'tan yeni proje atağı!

Folkart'tan yeni proje atağı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaatı devam eden projelerle ilgili konuştu. Sancak, gelecek projelerini de anlattı.



Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart projelerine ilişkin bilgi verdi. 

Folkart İlkbahar 2021 Dergisi'nde yer alan habere göre; inşaatı devam eden projelerle ilgili konuşan Mesut Sancak, yeni gelecek projelere ilişkin de bilgi verdi. 

İşte Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın o açıklaması:

Folkart tan yeni proje atağı!

Güzel İzmir'imiz önce deprem, ardından sel ve hortum gibi doğal felaketleri, güçlü bir dayanışma ile atlatmayı bildi. Bunca olumsuzluktan sonra, artık bahar mevsimi bütün güzellikleriyle kapımızı çalıyor. Hepimiz umutla geleceğe bakıyoruz. Depremde ve selde kaybettiğimiz, salgının canlarını aldığı sevgili yurttaşlarımızı, yitirdiğimiz değerli sağlık çalışanlarını ve yakınlarımızı hiç unutmadan, tümünü saygı ve sevgiyle anarak, bir an önce Kovid-19 sürecinin de olumlu bir şekilde sonlanmasını, insanca bir umutla bekliyoruz.

Zaten baharın gelişi ayrı bir sevinç duygusu veriyor hepimize. İyiliklerle, güzelliklerle buluşuyoruz içimizden... Bahar, hayatın yeniden kıpırdanışının bir müjdecisi gibi...

Hani "Baharı Beklerken Yazılmış Şiir'de, Bedri Rahmi Eyüboğlu baharın getirdiklerini nasıl da güzel aktarmıştı bizlere; işte tam da öyle: "Yilda bir kere çıldırır ağaçlar sevincinden Rabbim ne güzel çıldırır. Yilda bir kere uzatir avuçlarını yaprak; Sevincinden titreyerek. Yılda bir kere kendini verir toprak Yılda bir kere yarılır bahçeler hazdan Rabbim ne güzel yarılır."

Sanki ünlü hikayecimiz Sait Faik'in, 'Bir İlkbahar Hikâyesi'nin başlangıcındaki gibi, yine çok güzel geliyor bahar; "İlkbahar bir bayram, bir uyanış, bir mucize, bir çılgınlık, olamayacak gibi duran bir şeyin oluşu, ilkbahar su, ilkbahar bu... Kuş, papatya, gelincik, çayır, çimen, ağaç, çiçek, mimoza, zakkum, su sesi, hindiba, Çingene, kuzu... Unuttuklarım da çoktur ama en mühimi nisan, mayıs güneşi."

Biz de Folkart olarak, baharla birlikte, size yeni projeler sunma telaşındayız. Urla Bademler'de konumlanan FOLKART COUNTRY-URLA projemizin gördüğü yoğun ilgiden, çok memnunuz. 'Marka ve Algı Araştırma'larında Folkarta duyulan güven oranının yüzde 95'i aşıyor olmasının, hayattaki karşılığını bu projemizde bir kez daha somut olarak gördük. Bu durumla gurur duyduk. Sürdürülebilir kalitenin karşılığı, işte bizim için en değerli standart olan, sizlerin bu 'Sicak ve güzel güvenini' oluşturdu.

Folkart tan yeni proje atağı!

Yakında İstanbul için de ilk adımı atacağımızın müjdesini vereyim. İstanbul Büyükçekmece'de göl manzarasına karşı yapılacak projemizin son hazırlıkları sürüyor. Çok kısa bir süre sonra, sizlerle yeni projelerimizin haberlerini de paylaşacağız.

Ayrıca  İzmir  Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega'mız hızla yükseliyor. Önemli bir bölümü tamamlanan Vega'nın zarif silüeti ortaya çıktı.

Sizin de onaylayacağınız gibi; hep güzel İzmir'e yakışan projeler kazandırmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz yatırım atağında da bu görülecek. AdınıLir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi'nin tam karşısında, 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. Projemizin teslim tarihi 2021 yılının sonu olacak. Satış oranı yüzde 90'1 geçen Folkart Vega'ya gösterilen bu ilgi nedeniyle, projenin yanındaki araziyi satın aldık. Burada da 400 milyon liralık yeni bir yatırıma hazırlanıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu özel projenin detaylarını da kamuoyu ile paylaşacağız. Her zaman olduğu gibi bu ve tüm projelerimizde yatırımcılar için; huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek vadettiğimizi de vurgulamalıyım.

Kovid-19 süreci izin verirse, İzmir'in kültür-sanat hayatına katkımız, yeni atılımlarla sürecek. Folkart Gallery'de çok ses getirecek yeni bir sergiye hazırlanıyoruz. Folkart Akademi ise sanat eğitimlerine, etkin bir şekilde devam edecek. Biz yaptıklarımızla, her zaman Güzel İzmir'e layık olmaya gayret ediyoruz. Bu şehri seviyoruz. Bu şehre aşığız. Bu şehrin insanlarını seviyoruz. Gelecek güzel ve umut dolu günleri, hep birlikte kucaklamak dileğiyle...

Web: https://folkart.com.tr/

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!


Geri Dön