26 / 04 / 2024

Ford Fiesta’ya 6.000 TL zam geldi! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Ford Fiesta’ya 6.000 TL zam geldi! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Beğenilen araba modelleri arasında yer alan Ford Fiesta modeline kasım ayında 6.000 TL zam geldi. Peki Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta fiyatı kaç lira? İşte Ford Fiesta 24 Aralık fiyat listesi.



ABD’nin dünya çapında en bilinen otomobil markalarından Ford’un Fiesta modeli Türkiye’de de en beğenilen modeller arasında yer alıyor.

Ford Fiesta modeline 6 Aralık’tan bu yana 6.000 TL zam geldi. Peki Ford Fiesta’nın güncel fiyatı ne kadar oldu?  Türkiye’de iki ayrı motor seçeneğiyle satılan Ford Fiesta otomobilin ilk seçeneği, giriş seviyesindeki 75 beygir güç ve 105 newton metre tork üreten 1.1 litre motora sahip Style olurken, ikinci seçenekte 5 ileri manuel şanzımanlısı bulunuyor.

Ford Fiesta,  geleceği göz önüne alarak geliştirilmiş teknolojilerle  ve teknik özellikleri güçlendirilerek keyifli bir sürüş verirken, 12,3 inç Dijital Yol Bilgisayarı ve gelişmiş 8 inç dokunmatik ekrandan SYNC Araç İçi Bilgi Eğlence Sistemi sayesinde keyifli bir yolculuğu garanti altına alıyor.

Ford Fiesta,  gelişmiş EcoBoost Hibrit motor seçeneğinin yanı sıra, ekonomik yakıt tüketimi ve daha düşük CO2 emisyonuyla dikkat çekerken, kusursuz sürüş keyfi ve performansıyla da yakıt tasarrufu yapmanızı destekliyor.

Peki Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta fiyatı kaç lira? İşte Ford Fiesta 24 Aralık fiyat listesi...

 


Geri Dön