19 / 04 / 2024

Foresta Balat Bursa'da lüks yeniden tanımlandı!

Foresta Balat Bursa'da lüks yeniden tanımlandı!

Lansman fiyatları ile 1 Aralık'ta satışa çıkan Foresta Balat, daha ilk haftada en çok tercih edilen proje haline geldi. Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Foresta Balat kazandıracak"dedi....



Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, adını Balat Ormanı'nın yanı başındaki konumundan alan Foresta Balat'ın lüks konut segmentindeki algıyı değiştireceğini söyledi. Karaalp, son yıllarda Bursa'da lüks konut sektöründe nitelikli projeler gerçekleştirildiğini belirterek, "Foresta Balat sahip olduğu özellikleri ile lüks konut segmentindeki algıyı birkaç basamak yukarı taşıyacak. Proje bu hedefle geliştirildi" dedi. 


Butik standartlar 6 bin metrekarede tema bahçelerinden spor alanlarına birçok donatı ve sosyal ünite kurgulandığını ifade eden Karaalp, aslında 72 yaşam alanı ile butik standartlarda olan Foresta Balat için iki kapalı, bir açık havuz, iki farklı SPA, cep sineması, Türk hamamı, Fin hamamı gibi yaşam kalitesini yükseltecek, nitelikli ve fonksiyonel birimler oluşturulduğunu vurguladı. 


Akıllı daire teknolojisi 


Yaşama ait her sürecin akıllı daire teknolojisi ile kontrol edilebileceği Foresta Balat'ta ailelerin öncelikle ihtiyaç duydukları alanları belirlediklerini vurgulayan Karaalp, mutfakların 30 metrekare, salonların ise 60 metre kare alanlarda planlandığını, yatak odası, ebeveyn banyosu, giyinme odası ile çok özel bir alan oluşturulduğunu söyledi. Daire tavan yüksekliğinin 3 metre 30 santim olduğunu ifade eden Sertaç Karaalp, "Lansman fiyatları ile 1 Aralık'ta başlayan satış süreci de bizi yanıltmadı. Foresta Balat'ı tercih edenler hem konforda, hem yaşam kalitesinde hem de yatırımda kazanacaklar" diye konuştu. 


Ayrıcalıklı bir yaşam 


Foresta Balat'ın konut ve sosyal alan birimlerinin temelinde 8 bin metrekarelik dolgu oluşturulduğuna dikkati çeken Karaalp, 18 ayda tamamlanması öngörülen projede, 4+1 daire planlarının 290 metrekare brüt alanı bulunduğunu ifade etti. 


Dubleks 5+2 daire planların ise teraslarla birlikte 580 metrekare olduğunu, bunun 100 metrekaresinin ise terasa ayrıldığını dile getiren Karaalp, yaşam alanına direkt çıkış yapılabilen kapalı otoparklarda her Foresta Balat sakini için 2 araç alanı tahsis edileceğine işaret etti. 



Yağmur ve güneşle büyük tasarruf 

- İç Mimaride ise mimar Nedim Arda tasarımları kullanıldı. 

- Satışa çıktığı haftada en çok tercih edilen proje haline geldi. 

- 9 bin 500 metrekarelik projede sadece 6 blok yükselecek. 

- Yağmur suları toplanarak çevre sulamada kullanılacak. 

- Çevre aydınlatması güneş panelleri ile yapılacak. 

- Daire fiyatları 700-800 bin lira arasında değişiyor. 

- Foresta Balat Yüksek Mimar Hasan Sözüneri imzasını taşıyor. 


Alpiş Grup hakkında 

• Ata Bulvarı'nda hizmete sunulan Alpiş Plaza, iş merkezleri kategorisinde grubun prestij kaynağı oldu. 

Ihsaniye Barbaros Caddesi'nde bulunan 128 dairelik Alp Rezidans, bölgenin en çok değerlenen, en çok kira getirişi oluşturan projelerinden biri konumunda. 

• Dobruca'da iki yıl önce teslim edilen Alpiş Villaları, son 2 yılda yüzde 30 değerlenme oranı ile bölgenin en çok kazandıran simge yaşam alanları arasına yerleşti. 

• 25 yıldır inşaat sektöründe olan Alpiş Grup, çatısı altında iki inşaat şirketi barındırıyor. 


Olay Bursa


Geri Dön