23 / 04 / 2024

Four Seasons nereye, Nusret oraya!

Four Seasons nereye, Nusret oraya!

'Saltbae' lakabıyla bugün dünyada en çok tanınan Türk markaları arasına girmeyi başaran Nusret, yurt dışındaki dükkanları için zenginlerin uğrak noktalarını seçiyor. Bunun için Four Seasons otellerini radarına almış durumda...



'Saltbae' lakabıyla bugün dünyada en çok tanınan Türk markaları arasına girmeyi başaran Nusret, dünyadaki büyüme stratejisini 'en zengin yüzde 1' üzerine kuruyor. Nusret, yurt dışındaki dükkanları için zenginlerin uğrak noktalarını seçiyor. Bunun için Four Seasons otellerini radarına almış durumda.

Para'da yer alan habere göre; Bugün Nusret'in yurt dışında beş mağazası var: Bunlar New York, Miami, Abu Dabi, Dubai ve Doha'da. Markanın Abu Dabi ve Dubai'deki şubeleri Four Seasons otellerinin girişinde konumlanıyor. Doha, Miami ve New York'taki şubeleri ise, bu şehirlerdeki Four Seasons otellerine sadece birkaç yüz metre uzaklıkta. Google Maps üzerinden yapılan basit bir hesap şunu gösteriyor. Miami'deki Nusret Four Seasons'a 640, New York'taki 840, Doha'daki 700 metre uzaklıkta. Lüks müşteri yakalamak için Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Lüksle özdeşleşmiş bir markayı kerteriz al ve planını da buna göre kur. Nusret'in başarısını görünce bu strateji çok iyi sonuç vermiş gibi görünüyor.

Four Seasons, geçtiğimiz günlerde yeni bir yatırımını daha hizmete açtı. Yunanistan'ın başkenti Atina'nın en gözde yapıları arasında gösterilen Astir Palace, uzun bir satış ve yenileme sürecinin ardından, Four Seasons markasıyla hizmete girdi. Söz konusu otelin yatırımcılarından biri aynı zamanda Nusret'in de ortaklarından olan Ferit Şahenk. Four Seasons'ın ilk Yunanistan yatırımı olan Astir Palace'ta bir Nusret görecek miyiz? işte, bunu zaman gösterecek.

 

Nusret'ten Park Hyatt otelinin önünde ilk poz!
 


Geri Dön