27 / 04 / 2024

nusret restaurant istanbul

nusret restaurant istanbul

'Saltbae' lakabıyla bugün dünyada en çok tanınan Türk markaları arasına girmeyi başaran Nusret, yurt dışındaki dükkanları için zenginlerin uğrak noktalarını seçiyor. Bunun için Four Seasons otellerini radarına almış durumda...

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Murat Dalkılıç İstanbul'da cafe-restaurant açacak!

Şarkıcı Murat Dalkılıç, ticarete atılan ünlülerden biri oldu. Dalkılıç, müzikten kazandığı parayla memleketi İzmir'de cafe-restaurant zinciri kurdu.

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Emsa Restaurant Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Restaurant Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menderes Yobaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Mem International Restaurant Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mem International Restaurant Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emre Öner tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Nusret Mayın Gemisi ziyarete açıldı!

Çanakkale Deniz Zaferi'nin kazanılmasında büyük emeği olan, Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda aslına sadık kalınarak inşa edilen Nusret Mayın Gemisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çanakkale'de ziyarete açıldı.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

nusret restaurant istanbul Haberi

nusret restaurant istanbul

'Saltbae' lakabıyla bugün dünyada en çok tanınan Türk markaları arasına girmeyi başaran Nusret, dünyadaki büyüme stratejisini 'en zengin yüzde 1' üzerine kuruyor. Nusret, yurt dışındaki dükkanları için zenginlerin uğrak noktalarını seçiyor. Bunun için Four Seasons otellerini radarına almış durumda.

Para'da yer alan habere göre; Bugün Nusret'in yurt dışında beş mağazası var: Bunlar New York, Miami, Abu Dabi, Dubai ve Doha'da. Markanın Abu Dabi ve Dubai'deki şubeleri Four Seasons otellerinin girişinde konumlanıyor. Doha, Miami ve New York'taki şubeleri ise, bu şehirlerdeki Four Seasons otellerine sadece birkaç yüz metre uzaklıkta. Google Maps üzerinden yapılan basit bir hesap şunu gösteriyor. Miami'deki Nusret Four Seasons'a 640, New York'taki 840, Doha'daki 700 metre uzaklıkta. Lüks müşteri yakalamak için Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Lüksle özdeşleşmiş...