19 / 04 / 2024

G Marin Managed by Divan'da metrekaresi 1.850 liraya!

G Marin Managed by Divan'da metrekaresi 1.850 liraya!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Marin Managed by Divan

Girdiği bölgeye değer katan Mar Yapı, marinası ile ünlü Kalamış’a rakip olarak gösterilen Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği G Marin projesini lansman öncesinde ilk kez Boat Show ziyaretçilerine tanıtıyor...



Mar Yapı, 21-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Pendik Marintürk Cityport’ta gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Boat Show’a katılıyor. İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’nda hayata geçirdikleri G Marin projesinin lansmanına hazırlanan Mar Yapı, projeyi ilk kez fuarda ziyaretçilerle buluşturuyor. Çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcının katılması beklenen fuarda  Mar Yapı  ziyaretçilerini 25 metrekarelik standında ağırlıyor.


G Marin Managed by Divan da metrekaresi 1.850 liraya!


Bayramoğlu, Kalamış’a rakip oldu

Bayramoğlu G Marin projesinin konsepti ve bulunduğu lokasyon itibariyle Boat Show ziyaretçilerinin ilgisini çekecek bir proje olduğuna dikkati çeken Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Bayramoğlu’nun artık Kalamış’a rakip olarak gösterilmeye başlandığını, planlanan tüm yatırımların hayata geçirilmesiyle bölgenin daha da çok gelişeceğini ifade etti.  Özkök, “G Marin projesini değer artışı yaşayacağına inandığımız Bayramoğlu’nda özel bir konseptle hayata geçiriyoruz. Bayramoğlu’na 2 bin 700 yat kapasiteli bir marina yapılması gündemde, ayrıca G Marin,  Marmaray  projesiyle ulaşımın daha da kolaylaşacağı Pendik Marina’ya da yakın bir mesafede yer alıyor. Öte yandan, bizim projemizin yanında TMSF’ye ait 380 dönümlük bir arazi var. Orada da yeni yatırımlar olabilir. TMSF bu araziyi ihale etmeyi düşünüyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, bölgeye çok yakın olması da projemize artı bir değer katıyor” şeklinde konuştu.


G Marin Managed by Divan da metrekaresi 1.850 liraya!


G Marin’le tekneden eve

Henüz lansmana çıkmadan dahi bölgedeki sanayi merkezlerinde çalışan üst ve orta düzey yöneticilerin projeye ilgi gösterdiğini söyleyen Özkök, “G Marin tekne sahiplerinin de tercih edeceği bir proje, teknelerini marinaya bırakıp kolaylıkla evlerine geçebilir, denizden faydalanabilirler. Deniz tutkunu Boat Show ziyaretçileri projeye yakından ilgilendiler” diyerek konuşmasını tamamladı. 


G Marin Managed by Divan fiyatları metrekare bazında 1.850 liradan başlıyor, 2 bin liraya kadar yükseliyor.


Telefon:  444 1 536

Web adresi: www.maryapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön