26 / 04 / 2024

Galatasaray'a Riva'dan 780 milyon TL gelir gelecek!

Galatasaray'a Riva'dan 780 milyon TL gelir gelecek!

Galatasaray Şubat Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün yapıldı. Başkan Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu'nun yer aldığı toplantıya eski başkan Dursun Özbek de katılım gösterdi. 



Galatasaray'ın Şubat Ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı bugün başladı. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu'nun tam kadro hazır bulunduğu toplantıya eski başkan Dursun Özbek de katıldı. 

Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek toplantıda söz isteyerek kürsüye geldi. Dursun Özbek şunları söyledi:

Riva projesi, Emlak Konut tarafından yapıldı. Riva ihalesi çıktı ve yaklaşık 970 milyon asgari bedelle yapıldı, bu ihale bedelinin yüzde 20'si Emlak Konut'a, yüzde 80'i bize ait. Sayın başkan herhalde iyi incelemediği için yanlış söyledi, 508 milyon TL dedi. Riva'dan taaahüt edilen 780 milyon TL bugün için. Hasılat paylaşımı olduğu için başkan haklı, ama hiç gizli bir şey yok. Emlak Konut'la yapılan projelerin en iyisi! Bunları söylerken koltuklarım kabarıyor. Galatasaray'a yapılan hizmetin en iyisi olması gerekiyor.

Göreve geldiğimden bu yana Galatasaray Müzesi gündemdeydi, önümüzdeki günlerde açılacak. Real Madrid ve Barcelona düzeyinde, iddia ediyorum. Geçmiş öyle dolu ki gözyaşlarınızı tutamazsınız.


Geri Dön